Başkan Çerçioğlu, Kuyucaklılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu, Kuyucaklılarla Buluştu

Başkan Çerçioğlu, Kuyucaklılarla Buluştu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuyucak ilçesi ziyaretinde çarşı ve pazar esnafı ile buluştu.

25.02.2014 10:09  Güncelleme: 10:10

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuyucak ilçesi ziyaretinde çarşı ve pazar esnafı ile buluştu.

Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve çok sayıda vatandaşın karşıladığı Başkan Çerçioğlu, Kuyucak esnafına hayırlı işler diledi. Kuyucak halkının büyük ilgi gösterdiği Başkan Çerçioğlu, vatandaşların yoğun ilgisi ile güçlükle ilerleyebildi. Kuyucak pazarında Pazar esnafı ile sohbet eden Başkan Çerçioğlu'na özellikle bayanların ilgisi büyüktü.

Yoğun kalabalık eşliğinde pazarı gezen Başkan Çerçioğlu'na "Kuyucak seninle gurur duyuyor" sözleri ve alkışlarla eşlik eden vatandaşlara seslenen Başkan Çerçioğlu, "Gösterdiğiniz ilgi ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aydın'da az zamanda çok iş yaptık. Verdiğim her sözü yerine getirdim. Aydın'ın altın çağını yaşattık. Kuyucak halkı da kaliteli hizmetin en iyisini hak ediyor. Çağdaş bir kent hedefimizle sizlere de kaliteli hizmet vereceğiz." dedi.

"JEOTERMAL KENTİ KUYUCAK"

Kuyucak'ın jeotermal sahalarının üzerinde bulunduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, jeotermal kenti Kuyucak yaratmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu, "Jeotermal, Aydın ve Kuyucak için büyük şans. Jeotermal bizim için büyük bir nimettir. Kuyucak'ta tarım ve seracılıkta jeotermali kullanmayı hedefliyoruz. Tarımsal sanayi bölgeleri ile yeni Kuyucak otogarını ve soğuk hava depoları kuracağız. Biz Aydın Belediyesi olarak her zaman fakir fukaranın yanında olduk. Aydın'da kimse aç yatağa girmez, soğuktan kimse üşümez. Kuyucak'ta da aynı kaliteli hizmeti vereceğiz" dedi.

Başkan Çerçioğlu'nun konuşması sık sık alkışlarla kesilirken Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sevgi gösterileri ile Kuyucak'tan ayrıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu, Kuyucaklılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement