Başkan Doğan Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Doğan Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 28 Haziran mahallesi Üstünel sokakta oturan Orhan Ceylan’ı evinde ziyaret etti.

08.01.2014 13:24

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 28 Haziran mahallesi Üstünel sokakta oturan Orhan Ceylan'ı evinde ziyaret etti.

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz, Kadın Kolları Temsilcisi Emel Korkmaz, Gençlik Kolları Temsilcisi Muharrem Gündüz ve ilçe gençlik kolları yöneticilerinin kendisine eşlik ettiği ziyarette İzmit Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Doğan, "Bizler bu şehrin her mahallesi, her karışı için çalıştık. Bir mahalleyi diğerinden ayırmadık. Bekirpaşa'yı yıllardır yapıldığı gibi kaderine terk etmedik, görmezden gelmedik" dedi.

İzmit Belediyesi olarak Bekirpaşa Bölgesi'nde bir dizi çalışma yürüttüklerine vurgu yapan Başkan Doğan, " 28 Haziran mahallesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Yıllardır el değmeyen bölgemize hizmetlerimizi getirdik. Çünkü bizim için tüm mahallelerimiz aynı. Her mahallede şehir merkezindeymiş gibi çalıştık. İzmit değişiyor ve gelişiyor. Bekirpaşa bölgemiz bu değişim ve gelişimin en çok yaşandığı bölgelerimizden biri. Bu bölgemiz hızla gelişiyor. Özellikle Cephanelik Bölgesi'nde yapmış olduğumuz çalışmalarla bu bölgelerin değeri hızla arttı" diye konuştu.

Konuklarını sıcak bir şekilde ağırlayan 28 Haziran Mahallesi sakini Orhan Ceylan yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Doğan'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Orhan Ceylan'a Doğan İzmit'in eski fotoğraflarından bir tablo ve İzmit saat kulesi maket hediye etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement