Başkan Doğan İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasını Ziyaret Etti

Başkan Doğan İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasını Ziyaret Etti

İzmit'e hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara işbirliği içerisinde olan İzmit Belediye Başkanı Dr.

20.11.2013 11:34

İzmit'e hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara işbirliği içerisinde olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, zaman zaman bu kurumları ziyaret ederek fikir ve bilgi alışverişinde bulunuyor. Başkan Doğan son olarak Kocaeli Devlet Hastanesi yanında bulunan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'nı ziyaret etti.

İzmit İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Uysal ve Asayiş Büro Amiri Serdar Özdemir tarafından karşılanan Başkan Doğan, tüm binayı gezerek personelle tek tek selamlaştı. Her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ifade eden Doğan, "Bütün kurum ve kuruluşlarda olduğu gibi emniyetle de uyum içinde çalışıyoruz. Pek çok projemizde toplum destekli polislerimizle güzel işlere imza attık. Emniyet güçleri ile her zaman olduğu gibi yine uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. İzmit Belediyesi olarak polis dostu bir belediyeyiz" dedi.

Eski Baç Karakolu olarak bilinen yerin tarihi bir dokuya sahip olduğunun altını çizen Başkan Doğan, "Her alanda olduğu gibi güvenlik hizmetlerimiz de de farklı bir anlayış gelişti. Sizler karakolu artık pembekol olarak gösteriyorsunuz. Kocaeli Emniyeti güzel hizmetler sunuyor. Güvenliğin sağlanması için çalışıyorsunuz. Bu işler dünyanın en zor işleri. Emniyet Teşkilatı'na yaptıkları çalışmalardan dolayı müteşekkiriz. Ayrıca polis kardeşlerimize de emekleri için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement