Başkan Doğan'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Başkan Doğan\'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gün içinde gerçekleştirdiği mahalle inceleme gezilerini mahallelere yaptığı akşam ziyaretleri ile tamamlıyor.

25.12.2013 12:01

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gün içinde gerçekleştirdiği mahalle inceleme gezilerini mahallelere yaptığı akşam ziyaretleri ile tamamlıyor. Başkan Doğan son olarak Kozluk Mahallesi'nde ikamet eden Tuncay Taşlı'nın evini ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetiminin yanında çok sayıda mahalleli de Doğan'a eşlik etti.

Ziyarette Kozluk Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Doğan, "Tüm mahallelerde hummalı bir çalışma sürdürdük, mahallelerde büyük ve güzel işler yaptık. Hiçbir mahalleyi birbirinden ayırmadım, hepsine en güzel hizmeti ulaştırmak için çalıştım. Çalışırken her zaman sizlerin fikrini aldık, mahallede oturanların fikirlerine önem verdik. Adaletten, dürüstlükten, şeffaflıktan şaşmadık. Adalet terazimiz şaşmadı. Halkımız ile birlikte başardık, başarmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Doğan'ın mahallelerinde sık sık incelemelerde bulunduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu söyleyen mahalle sakinleri tüm çalışmalar için teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement