Başkan Doğan: "Muhtarlık Sorumluluğu Ağır Ama Güzel Bir Görevdir" - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan: "Muhtarlık Sorumluluğu Ağır Ama Güzel Bir Görevdir"

Başkan Doğan: "Muhtarlık Sorumluluğu Ağır Ama Güzel Bir Görevdir"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, düzenlenen toplantıda istek ve şikayetlerini dinlediği muhtarlarla daha sonra iftarda bir araya geldi.

12.06.2017 13:37

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, düzenlenen toplantıda istek ve şikayetlerini dinlediği muhtarlarla daha sonra iftarda bir araya geldi.

Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıya İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri katıldı. Toplantıda vefat eden muhtarların yerine yeni seçilen Ömerağa muhtarı Adnan Ulusoy, Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz, ve Orhan Mahalle Muhtarı Salim Acarsoy'a rozetlerini İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan taktı. Muhtarlık sorumluluğu ağır ama güzel bir görevdir diyen Başkan Doğan, "Bu tür görevler de eğer kişilerin hizmet etme ve katkı sağlama arzusu yüksekse ortaya her zaman güzel hizmetler çıkmaktadır. Söz konusu olan hizmet insanların derdine, sorununa çözüm bulma, şehrine katkı sağlama olunca insan bir başka güzel çalışıyor. 8 yıldır muhtarlarımızla güzel bir birliğimiz oldu. Bu süreç içerisinde Türkiye'deki belediye muhtar ilişkilerinde örnek olacak bir noktadayız. Daha iyi olacağız. Belediyemiz bünyesinde Türkiye'de ilk defa kurduğumuz Muhtar Hizmet Masamızla sizlere ayrı bir değer verdik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren haftada en az iki gün sizlerle birlikte mahallerimizi karış karış dolaşıp, vatandaşlarımızın isteklerine yerinde çözümler buluyoruz. Her ay düzenli bir şekilde sizlerle bir araya gelip mahallerimiz için daha ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Diğer taraftan da, sizlere sosyal ve kültürel katkılar sağlayacak etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca sizlerin çalışma ofislerinizin oluşturulması, donanımı ve ihtiyaçlarınızın karşılanması için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Şehir merkezinde tramvay çalışmalarından etkilenen mahallerle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, "Tramvayımız artık hizmete başlıyor. Yapım süresinde oluşan olumsuzlukları gidermek için çalışmalarımıza başladık. Gerek yaptığımız destek ve düzenlemelerle gerekse tramvayın çalışmaya başlamasıyla yaşanan oluşan bu olumsuzluklar unutulacak" şeklinde konuştu.

Toplantının devamında muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Doğan, İzmit'in vatandaşlar için güzel bir kent olacağını söyledi. Toplantının ardından Başkan Doğan ve muhtarlar Belsa'nın terasında hep birlikte oruç açtılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan: 'Muhtarlık Sorumluluğu Ağır Ama Güzel Bir Görevdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement