Başkan Doğan, Sabah Namazında Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Sabah Namazında Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Doğan, Sabah Namazında Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr.

19.04.2012 17:43

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın, sabah namazları için günün erken saatlerinde mahallelere giderek cemaatle bir araya gelme geleneği sürüyor.

Mahalle sakinleri günün erken saatlerinde karşılarında Başkan doğan'ı görmekten oldukça memnunlar. Namazın ardından cami derneği lokalinde yada mahalle kıraathanesinde yapılan kahvaltı ile günlük konular ve İzmit için yapılan çalışmalar da masaya yatırılıyor. Başkan Doğan, sabah saatlerinin en verimli saatler olduğunu söyleyerek, bu buluşmalarda çok sağlıklı görüş ve önerilerle karşılaştıklarını söylüyor. Doğan son olarak Tepeköy Mevlana Camii ve Şirintepe Mahallesi Orhan Gazi Camii'nde cemaatle buluştu. Tepeköy'deki buluşmada Başkan Doğan'a Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Öztürk, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural ve Cami Dernek Başkanı Hüseyin Efe eşlik etti.

Şirintepe Mahallesi Orhan Gazi Camii'ndeki buluşmada ise belediye meclis üyeleri Mahmut Öztürk ve İsmail Gün, Şirintepe Mahallesi muhtarı Şuayip Muti, belediyenin Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener ve Cami Derneği Başkanı Adil Dilekçi hazır bulundu. Vatandaşlar mahallelerde yapılan hizmetleri başarılı bulduklarını söyleyerek Doğan'a teşekkür ettiler. Sohbet mesai saatinin başlamasına az bir süre kalana kadar devam etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Sabah Namazında Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement