Başkan Fatih Çalışkan'dan Polise Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Fatih Çalışkan'dan Polise Taziye Ziyareti

Başkan Fatih Çalışkan\'dan Polise Taziye Ziyareti

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve beraberindeki heyet, İstanbul Beşiktaş’ta terör saldırısı sonrası şehit olan polisler için İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut’a taziye ziyaretinde bulundu.

15.12.2016 12:25

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve beraberindeki heyet, İstanbul Beşiktaş'ta terör saldırısı sonrası şehit olan polisler için İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut'a taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında polislerin acısını paylaşmak amacıyla Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Başkan Yardımcısı Süleyman Akçay, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıkaş İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut'u makamında ziyaret ettiler.

Başkan Çalışkan ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis ve sivil vatandaşların ülke genelinde büyük bir üzüntüye yol açtığını belirterek, "Saldırıyı gerçekleştirenleri, arkasındaki tüm terör odaklarını ve terörü lanetliyoruz. Ülkemizin birliğine ve huzuruna kasteden bu hain saldırıyı destekleyen şer odakları ve onların taşeronluğunu yapan hain ve bölücü terör örgütü bilsin ki bu aziz milletin birliğini ve beraberliğini hiç bir zaman bozamayacaklardır. Olay sonrası milletimizin birlik ve beraberliği, birbirine daha çok kenetlenmesi ve dik duruşu bunlara gereken cevabı vermektedir. Bizler her zaman polisimizin ve askerimizin yanındayız. Bir kez daha bu alçak ve hain saldırıyı lanetliyor, patlamadan dolayı şehit olan polis ve şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da Cenabı Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun " dedi

İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut, gösterdikleri nazik davranışlarından dolayı Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fatih Çalışkan'dan Polise Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement