Başkan Genç, Konged Üyelerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, Konged Üyelerini Ağırladı

Başkan Genç, Konged Üyelerini Ağırladı

Konyaaltı Gençlik Derneği’nin (KONGED) Kadın Komisyonu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e "Sevgi İzi" projesini tanıtıp destek istediler.

14.12.2016 10:55

Konyaaltı Gençlik Derneği'nin (KONGED) Kadın Komisyonu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e "Sevgi İzi" projesini tanıtıp destek istediler.

KONGED Kadın Komisyonu öncülüğünde Antalya'da başlatılan ve engelli bireylerin kaybolmalarının önüne geçmek için hazırlanan "Sevgi İzi" projesi kapsamında dernek üyeleri Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret ederek projelerini anlattılar. KONGED Kadın Komisyonu Başkanı Yağmur Burçin Sayın, yönetim kurulu ve üyelerinin katıldığı görüşmede, dernek üyeleri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e proje detaylarını sunarak, ilçede bulunan engellilere ulaşabilmek ve projeyi tanıtmak için belediye ile işbirliği yapmak istediklerini söylediler.

Özel bir çalışma

KONGED Kadın Komisyonu Başkanı Sayın, Antalya'nın en büyük Sevgi İzi projesi olduğunu ifade ederek "bir vicdan hareketi olarak yola çıktık. Ağzı var dili yok melek gibi insanların zihinsel ve özellikle Alzheimer hastalarının kaybolmalarını engellemek adına Antalya'nın en büyük sevgi izi projesini başlattık. Bu proje kapsamında Belediye başkanımızdan da destek bekliyoruz" dedi.

Bu proje ile kaybolan kişiyle bir şekilde karşılaşan vatandaşlar, o kişinin kolundaki Sevgi İzi'ni görünce önce polise, jandarmaya ya da en yakındaki ilgili birime başvuracak.

Döşemealtı'nın ilk tam teşekküllü hastanesini yaptırıyoruz

KONGED Kadın Komisyonu Başkan ve yönetimini kabul eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sosyal sorumluluk projesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Genç, "Döşemealtı Belediyesi olarak yalnızca belediyecilik hizmetleri vermiyoruz. Asli görevimizin yanında toplumsal fayda sağlayacak konularda da duyarlıyız. Bölgemizin ilk tam teşekküllü hastanesi için bütçemizin önemli bir bölümünü ayırdık, gençlerimiz spor ve sanatın içerisinde olsun diye kültür merkezimizi yaptırıyoruz. Ayrıca bölgemde ki gençleri yerel yönetimlere ve sosyal hayata kazandırmak için Döşemealtı Genç Vekilleri (DÖGEM) projesini başlattık. Yeni yaptığımız parklardan engelli vatandaşlarımız da yararlanabilsin diye özel bir çalışma yaptırıyorum. Diğer taraftan Türkiye Kadınlar 1. Futbol Liginde mücadele eden 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımını oluşturduk" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, Konged Üyelerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement