Başkan Karaosmanoğlu, Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Stk'ları Ziyaret Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Stk\'ları Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişimine destek veren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı.

03.10.2016 11:36

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişimine destek veren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde büyük yol oynayan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı. İlk olarak İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi'ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, buradaki birlikteliklerde 15 Temmuz şehitlerini bir kez daha rahmetle anarken, gazilere de şifalar diledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkan Hasan Soba'nın da hazır bulunduğu ziyarette İlim Yayma Cemiyeti'nin Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu'na bir sunum gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "15 Temmuz'da vatandaşlarımızla birlikte İlim Yayma Cemiyetimizde ülkesine sahip çıktı. Bundan dolayı sizlere ve tüm üyelerinize teşekkür etmek istiyorum. Biliyoruz ki; Rabbimizin huzurunda hesap vereceğiz. Onun için çok çalışacağız ve başta gençliğimize hizmet etmek için canla başla mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement