Başkan Köksoy'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Köksoy'dan Ziyaret

Başkan Köksoy\'dan Ziyaret

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaret etti.

06.01.2014 16:20

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaret etti.

Köksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin Ardahan'da önemli bir misyonu üstlendiğini belirtti.

Görevde oldukları süre boyunca Ardahan'ın geleceği için çalıştıklarını vurgulayan Köksoy, "Geleceğimiz için proje ürettik. Bu anlamda bir anımız bile boş geçmedi. Bunu kendimize dert ettik. Bu nedenle de bundan sonra da aynı gayreti sürdüreceğiz. Bu açıdan baktığımızda bugün ziyaret ettiğimiz dernek bizim için önemli bir dernektir" dedi.

Köksoy, istismar politikasına kesinlikle karşı olduklarını ifade ederek, her çalışmanın altında vatandaşın çıkarını gözetlediklerini kaydetti.

Dernek başkanı Burak Taştan ise seçim öncesi bütün siyasi partilere eşit mesafede olacaklarını belirterek, kendilerini ziyaret eden ilk adayın Köksoy olduğunu söyledi.

Taştan, "5 yıllık süre zarfında güzel işlere imza attınız. Bu nedenle de derneğim adına, Ardahan adına size teşekkür ediyorum. Bu derneğin kapısı bütün adaylara açıktır. Fikir alışverişinde ben ve arkadaşlarım olarak bulunmaya hazırız. Bize ilk ziyareti sizin yapmanız bizi mutlu etmiştir. İnşallah seçim sürecinde bütün adaylar projelerini konuşurlar. Projeleri ile gündeme gelirler. Bu alanda iyi niyetlerini ortaya koyarlar. Bu bizim için Ardahan'ın geleceği için en büyük temennimizdir" diye konuştu. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Köksoy'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement