Başkan Mehmet Kocadon Yarımada'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Mehmet Kocadon Yarımada'da İncelemelerde Bulundu

Başkan Mehmet Kocadon Yarımada\'da İncelemelerde Bulundu

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İslamhaneleri, Kadıkalesi ve Turgutreis'te incelemelerde bulundu.

24.04.2013 14:05

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İslamhaneleri, Kadıkalesi ve Turgutreis'te incelemelerde bulundu.

İslamhaneleri'nde köy muhtarı ve halkla bir araya gelen Başkan Mehmet Kocadon bölgenin sorunlarını dinledi. İslamhaneleri'nde kanalizasyon, arıtma tesisi, yolların asfaltı ve çocuk parkı gibi sorunlar olduğunu yerinde tespit eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümbet ve Bodrum'daki çalışmaların bitimiyle birlikte ekiplerin buraya geçeceğini ve sorunların en kısa sürede çözümleneceğini söyledi. Özellikle yeni parklar isteyen çocuklar Başkan Mehmet Kocadon'dan söz aldıktan sonra kendisine teşekkür ettiler.

Daha sonra Kadıkalesi'ne geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yapımı biten meydanı gezdi ve yapımı devam etmekte olan yürüyüş yolu ile 10 güne kadar tamamlanarak hizmete girecek tuvaletlerin çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmaları yürüten Bodrum Belediyesi ekiplerinden bilgi aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon günün son incelemesini Turgutreis'te yaptı. Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk'in de katıldığı incelemede daha önce Turgutreis Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları sonrasında Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle yenilenen meydanı gezdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Bodrum Belediyesi ile Turgutreis Belediyesi'nin ortak çalışması sonucunda yenilen meydanın 23 Nisan törenlerine yetiştirilmesini sağlayan tüm görevlilere teşekkür ettiler.

(İK)

24.04.2013 13: 54: 15

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mehmet Kocadon Yarımada'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement