Başkan Şengül: "Kiraz Festivalinde Kiraz Kazandı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Şengül: "Kiraz Festivalinde Kiraz Kazandı"

Başkan Şengül: "Kiraz Festivalinde Kiraz Kazandı"

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Kiraz’ın 21 Haziran’da ilki düzenlenen Kiraz Festivali ile kabuğundan sıyrılmanın ilk adımını attığını söyledi.

02.07.2014 11:59

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Kiraz'ın 21 Haziran'da ilki düzenlenen Kiraz Festivali ile kabuğundan sıyrılmanın ilk adımını attığını söyledi.

Değişen Büyükşehir Belediye Yasası ile 52 köyün mahalle statüsü alması ile ilçenin sosyal ve ekonomik profilinin yeni bir boyut kazandığını belirten Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, tarım ve hayvancılık ile geçinen Kiraz için Kiraz Festivali'nin aslında bir zorunluluk olduğunu belirtti. İlçenin tanıtıma ihtiyacı olduğunu önemle vurguladı. Kiraz'ın ve ürünlerinin tanıtım projelerinin devam edeceğini belirtti.

Şengül, "3 ay önce göreve başladım ve çok kısa süre içerisinde Kiraz Festivali gibi büyük bir organizasyona başarıyla imza attık. Kaybedecek zamanımız yok bu nedenle az zamanda büyük işler başarmak zorundayız. Bu sorumlulukla neredeyse 7 gün 24 saat çalışıyorum. Ben ilçeme verdiğim hizmetin başarısı ile besleniyorum. Halkımın memnuniyeti benim için büyük bir gurur." dedi.

Coşkulu geçen Kiraz Festivali ile ilgili değerlendirmelerini sürdüren Şengül şöyle devam etti: "Desteklerinden dolayı Sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na, bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilleri Hülya Güven, Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Oktay Vural'a çok teşekkür ediyorum.

Diğer ilçe belediye başkanlarını, ilçemizde değerli büyüklerimi misafir etmek benim için onurdur. Davetimize zaman ayıran itibarlı işletme sahiplerine, bürokratlara, farklı ilçelerden gelen misafirlerimize de buradan teşekkür etmek istiyorum. Misafirlerimizin ve firma sahiplerinin varlığı ile festivalimiz anlam kazandı. Üretici ile alıcıyı buluşturduk. Farklı sektörlerden yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardık. Yatırım başlıkları netleştikçe müjdeli haberleri hemşerilerime vereceğim.

Ne büyük mutluluktur ki Kiraz Festivali'nde Kiraz kazandı. Kiraz halkının yegane umudu ve geçim kaynağı yine tarım ve hayvancılık sektörü olacağından, Kiraz Belediyesi olarak bu sektörün yıldızı olmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Toprağın bereketini alın terimiz ile birleştirerek mucizeler yaratacağız. Buna yürekten inanıyorum çünkü elimden gelenin çok fazlasını yapmaya hazırım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şengül: 'Kiraz Festivalinde Kiraz Kazandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement