Başkan Vergili'den Özata'ya Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Vergili'den Özata'ya Tam Destek

Başkan Vergili\'den Özata\'ya Tam Destek

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, Safranbolu MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata’ya destek vermek için Kıranköy mevikinde esnafları ziyaret etti.

21.03.2014 15:45

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, Safranbolu MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata'ya destek vermek için Kıranköy mevikinde esnafları ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ve MHP Safranbolu Adayı Mustafa Özata'ya esnaflar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Vergili, 30 Mart'ta Safranbolu'da çok farklı sonuç alacaklarını söyledi. Safranbolu'nun gelecek 5 yılda farklı yerlere geleceğini belirten Vergili, "Neticeye ulaşmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Safranbolu ile Karabük'teki vatandaşlarımız arasında farklı bir muhabbet yok. Burada bulunan vatandaşlarımız esnafımız partimizin adayını destekliyor. Önümüzdeki 5 yılda Safranbolu çok farklı yerlere gelecek. Şuanda bizim gayemiz Safranbolu da müşterek belediye hizmetlerinden faydalanması. Biz herkesten oy istiyoruz. Biz siyasi partilere göre değil, kişilere göre bir anlayış içersindeyiz. Bugüne kadar kimseyi ayırmadık" dedi.

Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata ise çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyleyerek, "30 Mart'ta Milliyetçi Hareket Partisi olarak sandıktan birinci parti olarak çıkacağız. Halkımız bizlere inanıyor ve güveniyor. Göreve geldiğimizde bütün vatandaşlarımıza aynı mesafede olacağız. İlçemizin bütün sorunlarını hep birlikte çözeceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Vergili'den Özata'ya Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sinirli78: böyle yaparak özata kendisini çok komik duruma düşürüyor ve bizde buna katıla katıla gülüyoruz :D 0 0 Yanıtla

Advertisement