Denizli Belediye Başkanı Zolan Afyonkarahisarlılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Denizli Belediye Başkanı Zolan Afyonkarahisarlılarla Buluştu

Denizli Belediye Başkanı Zolan Afyonkarahisarlılarla Buluştu

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin toplantısına katıldı.

04.12.2013 15:04  Güncelleme: 08:14

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin toplantısına katıldı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminin daveti üzerine yönetim kurulu toplantısına katıldı. Dernek binasında gerçekleşen buluşmada Dernek Başkanı Mustafa Gökmen gerçekleştirdikleri faaliyetlere sağlamış oldukları desteklerden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür etti.

Denizli'de yaşayan Afyonkarahisarlıların tek bir çatı altında toplanmasını sağlayan derneğin çok önemli bir işlevi olduğunu dile getiren Başkan Zolan ise, "Aylık gerçekleştirdiğiniz toplantınıza davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Derneğinizin birlik ve beraberliğin sağlanmasında çok önemli bir işlevi var. Memleketinden uzak ama Denizli'yi memleketi sayan ve bu kent için çalışan üreten Afyonkarahisarlı kardeşlerimizi bizlerle buluşturan dernek yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Denizli adına yaptığımız çalışmalarda bizlere her zaman destek olan siz kardeşlerimizle burada kent adına fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kentte bu güne kadar çok güzel işlere imza attık. Bu çalışmaları birlikte yaptık" dedi.

Kültürel farklılığın zenginlik olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Zolan, bu zenginliği Denizli'nin gelişimi için kullandıklarını belirterek, Denizli için üreten, çalışan tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli Belediye Başkanı Zolan Afyonkarahisarlılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement