Başkanlardan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkanlardan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Ziyaret

Başkanlardan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ\'a Ziyaret

Sakarya Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Kaynarca ilçe Başkanı İsmail Kaymak, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel eşliğindeki heyet Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı Başbakanlık binasındaki ofisinde...

09.10.2013 19:12

Sakarya Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Kaynarca ilçe Başkanı İsmail Kaymak, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel eşliğindeki heyet Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı Başbakanlık binasındaki ofisinde ziyaret ettiler.

Başkanları çok samimi ve sıcak karşılayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ bakanlığın yaptığı hizmetlerden bahsetti. Bekir Bozdağ'ın Başkanlara arzu ve isteklerini sormasının ardından, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ilçede bulunan cezaevinin ve hayırseverlerin bağışladığı arsa üzerine başlanan yaklaşık maliyeti 1 milyon 200 bin TL'yi bulacak cami için yardım istedi. Bunun üzerine yapımı başlanan caminin maliyeti için Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i arayan Bekir Bozdağ, Kocaeli, Düzce ve Bolu illerinin il genelinde para toplama işinin organize edilmesi talimatını verdi.

Başkanlar teşekkür ederek Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın makamından ayrıldılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlardan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement