Bayanlar Hentbol Birinci Ligi - Son Dakika
Yerel

Bayanlar Hentbol Birinci Ligi

Bayanlar Hentbol Birinci Ligi

Türkiye Deplasmanlı Hentbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Kemalpaşa Gençlik Spor Kulübü Kız Hentbol takımı, Antalya Sakızoğlu 1960 Sümer Spor Kulübü ile karşılaştı.

03.12.2012 17:40

Türkiye Deplasmanlı Hentbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Kemalpaşa Gençlik Spor Kulübü Kız Hentbol takımı, Antalya Sakızoğlu 1960 Sümer Spor Kulübü ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada Kemalpaşa Hentbol takımı son saniyede yaptığı büyük hata ile karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.

Deplasmanlı Hentbol Bayanlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Kemalpaşa Gençlik Spor Kulübü, dün oynanan müsabakada Antalya Sakızoğlu takımı ile İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta Antalya Telekom müsabakasından 35-30 mağlup ayrılan Kemalpaşa Bayan Hentbol Takımı, kendi sahasında oynayacağı Sakızoğlu müsabakasına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Müsabakanın ilk devresinde her iki takımda etkili hücum organizasyonları gerçekleştirdi. Devre 11-10 Kemalpaşa'nın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya daha arzulu başlayan Kemalpaşa Gençlik Spor, ikinci devrenin ilk 10 dakikasında rakibi karşısında 4 farklı üstünlük kurdu. Müsabakanın sonlarına doğru, özellikle hücumda hatalar yapan Kemalpaşa Gençlik Spor, maçın son 2 dakikasına 22-22 beraberlikle girdi. Karşılaşmanın bitimine 7 saniye kala, faul atışı kullanan Kemalpaşa Gençlik Spor, top çevirmek yerine hücum yapmayı tercih etti. Rakip savunmanın pas arası yaparak topu kapması ile hızlı hücuma çıkan Antalya Sakızoğlu Takımı, maçın bitimine 3 saniye kala beraberlik golünü bularak müsabakadan 24-24 skorla ayrılarak 1 puanın sahibi oldu.

Kemalpaşa Belediye Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Tolga Köybulan, kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak son saniyelerdeki basit hata ile sahadan beraberlik ile ayrıldıklarını söyleyerek, "Maç boyunca terinin son damlasına kadar savaşıp mücadele eden tüm sporcularıma teşekkür ediyorum. Maç genelinde boşa harcadığımız atışlar, basit top kayıpları ve son saniyedeki tecrübesiz ve acemice hatamız maçı berabere bitirmemize sebep oldu. Antrenmanlarda canla başla çalışıp söylediğimiz ve istediğimiz her şeyi sahada uygulamaya çalışan ancak çok heyecanlanan kızlarımla gurur duyuyorum. İyi yoldayız daha da iyi olacağız gün geçtikçe tecrübe kazanıyoruz. Her maç yeni bir şey öğreniyoruz. Bu müsabaka ile ligin ilk devresini sonlandırdı. Bir aylık bir dinlenme süremiz olacak. Bu sürede içerisinde şimdiye kadar oynadığımız müsabakaların görüntülerini izleyeceğiz. Analizler yapacağız ve ikinci devreye daha hazır çıkacağız. Hedefimiz, ligi orta sıralarda bitirmek. Bizlere maddi, manevi her konuda destek olan başta Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı'ya, kulüp başkanımız Mustafa Küçüker'e, koordinatörümüz Barış Özdemir'e, sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

(HÇ-ERG-

03.12.2012 16: 05: 18

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayanlar Hentbol Birinci Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement