Bayburt Grup Özel İdare, Fenerbahçe Karşısında "Sürpriz" Peşinde - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup Özel İdare, Fenerbahçe Karşısında "Sürpriz" Peşinde

Bayburt Grup Özel İdare, Fenerbahçe Karşısında "Sürpriz" Peşinde

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, rakibini yenerek gruplardan çıkmayı hedefliyor Teknik direktör Güneş: "Gruptan çıkma şansımız var ve bu fırsatı iyi kullanmak istiyoruz" Savunma oyuncusu Erçin Ilgaz: "Fenerbahçe.

02.02.2015 11:46

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda son maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, 3 puan alarak gruptan çıkmayı hedefliyor.

Hazırlıklarını Genç Osman Stadı'nda tamamlayan Spor Toto 3. Lig  3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'un teknik direktörü Bahattin Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gruptan çıkmak için şanslarının olduğunu ve bu fırsatı iyi kullanacaklarını belirtti.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'un mütevazi bir takım olduğunu ifade eden Güneş, "Bu gruptan çıkmak için şansımız var. Bu fırsatı iyi kullanmak istiyoruz. Biz mütevazi bir takımdık, buraya hak ederek geldik. Bu zamana kadar da hiç gündeme getirmedik ama Kayserispor maçında bizim 2 puanımız, Altınordu maçında 1 puanımız gitti. Yani şimdi biz bu gruptan çıkmış oluyorduk" dedi.

Güneş, artık bunlara takılmadıklarını ve sahada mücadelelerini sürdürdüklerini belirterek, "Biz şimdi ona takılıp kalmıyoruz. Sadece iyi bir futbol oynamaya çalışıyoruz, iyi bir arkadaşlığımız var, iyi bir camiamız, bizi destekleyen iyi bir taraftarımız var. Fenerbahçe maçında da bu çocuklar elinden gelen her şeyi yapacaklar. Bunu söylerken rakibimize çok saygı duyuyoruz. Çünkü güzide bir kulüp Fenerbahçe kulübü. Sahada oynamadan maç kazanılmıyor. Biz de oynayacağız, mücadelemizi yapacağız ondan sonraki durumu da bekleyeceğiz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin alt liglerde oynayan takımlara karşı puan kaybettiğini ve yenilgiler aldığını anımsatan Güneş, bunun örneklerinin olduğunu söyledi.

Güneş, mücadele eden, arkadaşlığı olan ve takım oyunu oynayan ekiplerin maç kazandığını dile getirerek, "Biz de bu mücadelemizden ve takım arkadaşlıklarından bir şüphemiz yok. Üzerine gittikçe de katıyoruz, bu da bizi başarıya götürüyor. Biz de böyle bir maç oynayacağız. Önemli olan bütün Türkiye'ye zevkli bir maç izletebilmek. Önemli olan da sakatsız, kazasız, belasız bir maç olması" ifadesini kullandı.

"Kimse bizden böyle bir başarı beklemiyordu"

Sağ bek oyuncusu Erçin Ilgaz da gruptan çıkma şanslarını Fenerbahçe maçına taşıdıklarını anlatarak, maça iyi konsantre olduklarını dile getirdi.

Şanslarını son maça taşıdıklarına dikkati çeken Ilgaz, "Kupada da iyi skorlar aldık. Kimse bizden böyle bir başarı beklemiyordu. Arkadaşlarımızla iyi bir seri yakaladık, iki maçtır kupada galip geliyoruz. Fenerbahçe karşısında da bir galibiyet alırsak Bayburt'un tarihine yeni bir tarih ekleyeceğiz, gruptan çıkacağız. Futbol bu, 90 dakika, inanırsak başarabiliriz. Arkadaşlarıma güveniyorum" şeklinde konuştu.

Ilgaz, Fenerbahçe maçına konsantre olduklarını belirterek, "İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz de o şekilde çıkıp oynayacağız, inşallah galip gelen biz oluruz" dedi. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup Özel İdare, Fenerbahçe Karşısında 'Sürpriz' Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement