BBP Yeni Sivas İl Yönetimi Başkan Ürgüp'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

BBP Yeni Sivas İl Yönetimi Başkan Ürgüp'ü Ziyaret Etti

BBP Yeni Sivas İl Yönetimi Başkan Ürgüp\'ü Ziyaret Etti

BBP yeni il yönetimi, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

09.01.2014 11:04  Güncelleme: 11:02

Büyük Birlik Partisi (BBP) yeni il yönetimi Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi adaylığı için istifa eden BBP İl başkanı Aytekin Kulmaç'ın yerine yönetim tarafından il başkanı seçilen Mahir Arı ve yeni il yönetimi Başkan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette yeni il yönetimini tanıtan İl Başkanı Arı, "Sayın Başkanımız yeni il yönetimi olarak bizi ziyaret etti bizde başkanımızı il yönetimimizle beraber makamında ziyaret ediyoruz. 5 yıl içerisindeki yaptığı üstün hizmetleri için teşekkür ediyorum. Doğan bey tekrar partimizden belediye başkan adayımız. Yönetim olarak bu süreçte Doğan başkanın yanındayız. Bir daha Doğan Ürgüp diyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, "Büyük Birlik Partisindeki görev değişimi bana geçen yılın bu zamanlarını hatırlattı. Geçen yıl 12. ayın sonunda bir kongre olarak yeni arkadaşlarımız görev almışlardı. Mevcut başkanımızın aday adaylığı münasebetiyle görev almış bulunuyorsunuz. İnşallah aynı neticeyi bu senede tekrar edeceğiz. Allah takdir ettikten sonra bunun önünde duracak hiçbir güç yoktur. Geçen yıla oranla baktığımızda geçen yıl şunu yapacağız, bunu yapacağız diye bir seçim mücadelesi sürdürmüştük. Bu yıl yaptıklarımızı ortaya koyuyoruz. Halkımız yaptıklarımızı görüyor. Bunları bir takım tanıtım ürünleriyle birlikte de halkımıza sunmuş durumdayız. Tabii ki rahmetli genel başkanımızın memleketi Sivas'tır. Sivas birliğini-beraberliğini sağladığı takdirde genel başkanımızın sağlığındaki başarıları yine tekrar etmesi mümkündür. Bu manada tabii ki Büyük Birlik Partisinin adayı olmak benim için bir şereftir. Bu şerefi hep beraber yeniden taşımak, bu şerefli görevi yeniden elde edebilmek için olanca gücümüzle, var gücümüzle hepimize düşen görevler vardır." şeklide konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Yeni Sivas İl Yönetimi Başkan Ürgüp'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement