"Bedeli Ödenmiştir" Adlı Tiyatro Oyunu Büyük Alkış Aldı - Son Dakika
Yerel

"Bedeli Ödenmiştir" Adlı Tiyatro Oyunu Büyük Alkış Aldı

"Bedeli Ödenmiştir" Adlı Tiyatro Oyunu Büyük Alkış Aldı

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ekin Tiyatrosunca sahnelenen "Bedeli Ödenmiştir" adlı tiyatro oyunu büyük alkış aldı.

13.05.2014 16:27  Güncelleme: 16:30

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bedeli Ödenmiştir" adlı tiyatro oyunu büyük alkış aldı.

Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyunu ilgi ile izlendi. Tiyatronun ardından oyunculara Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu tarafından çiçek takdim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, oyuna gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Gegeoğlu, oyunculara teşekkür dileklerinde bulunarak, "Edirne Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Bedeli Ödenmiştir' adlı tiyatro oyununu beğeni ile izledik. Edirne Belediye Başkanlığı sanata ve sanatçıya her zaman değer vermeye devam edecektir" dedi.

Oyunu ayrıca, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt, CHP Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş, CHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Geçmiş ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş izledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Bedeli Ödenmiştir' Adlı Tiyatro Oyunu Büyük Alkış Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement