Sinan Ateş'in arkadaşından Olcay Kılavuz'la ilgili bomba iddia - Son Dakika
Politika

Sinan Ateş'in arkadaşından Olcay Kılavuz'la ilgili bomba iddia

Suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, ismi cinayetle birlikte anılan ve kendisiyle ilgili iddiaları reddeden eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz hakkında dikkat çeken sözler sarf etti. Zengin, Kılavuz'un MHP'li yöneticiler İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın tarafından öldürülmekten korktuğunu öne sürdü.

26.05.2024 10:49

30 Aralık 2022'de Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in arkadaşı olan ve olayla ilgili soruşturmada ifade veren Ömer Zengin sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Halk TV'deki "Nasıl Olacak" programında konuşan Zengin, olayda adı geçen isimlerden MHP Mersin eski Milletvekili ve Devlet Bahçeli'nin Danışmanı Olcay Kılavuz'un cinayetin azmettiricisi olduğunu düşünmediğini belirtti. Zengin bunun yanında Kılavuz'ın cinayetin aydınlatılması açısından kilit isim olduğuna ve ifadesinin önemli olduğuna işaret etti.

"SEMİH YALÇIN VE İZZET ULVİ YÖNTER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYOR"

Zengin, Kılavuz'la ilgili şok bir iddiada bulunarak "Olcay, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın tarafından öldürülmekten korkuyor. Olcay cinayetin kilit ismi. Aşağıda torbacılar var, tetikçiler var. Cinayetin anatomisi Olcay'dan sonra başlıyor. Olcay, emniyet müdürlüğü, emniyet müdürleri ve İçişleri Bakanlığı diye gider." şeklinde konuştu.

Sinan Ateş'in arkadaşı: Olcay Kılavuz MHP'li yöneticiler tarafından öldürülmekten korkuyor
Ömer Zengin ve Sinan Ateş

"OLCAY'IN KORKTUĞUNA YÜZDE YÜZ EMİNİM"

Programda konuk olan eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Semih Yalçın öldürme talimatlarını veren kişi midir?" sorusuna ise Zengin'den şu yanıtı verdi:"Bu çözülmüş bir cinayet. Bu cinayetin nasıl olduğunu sokaktaki çocuk bile biliyor. Ellerinde bir ton mafya babası var. Bir şekilde birine mal ederler. Ama ben Olcay'ın korktuğunu yüzde yüz eminim. Günah çıkartmaya çalışıyor. Benim bir suçum, günahım yok diye çevresine bir şeyler anlatmaya çalışıyor. O, bu cinayet soruşturmasının yukarılara kadar gideceğini düşünmüyor, kendisine sıranın gelmeyeceğini düşünüyor."

OLCAY KILAVUZ NE DEMİŞTİ?

MHP'li Olcay Kılavuz, hakkındaki iddialar üzerine uzun bir süre sonra sessizliğini bozarak şu ifadeleri kullanmıştı: "Her şeyden evvel böyle şerefsiz bir olayın içerisinde bulunacak kadar şerefsiz biri değilim. Böyle bir olayın içerisinde zerre dahlim olsa ben kafama sıkar kendimi öldürürüm. Sinan Ateş için ben de adalet istiyorum. Devletimiz gerekeni yapsın."

Sinan Ateş\'in arkadaşından Olcay Kılavuz\'la ilgili bomba iddia

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Mehmet Güven: olayı mhp ile nasıl bağdaştırabiliriz diye uğraşıyorsunuz ya pes doğrusu. 8 35 Yanıtla
    Erol MARASLI: Uğraşmıyoruz direk MHP ile alakası var. 28 5 Alparslan: badastirmiyoruz ortada her şey hala.neyi kiwiriyorsunuz 2 2
  • Kemal Demir: Kim sorumluysa ahirette çok ağır hesap verecek. Allah’ın verdiği canı sadece Allah alır. Asıl film kabire girince başlıyor 37 0 Yanıtla
  • ozcan ozmercan: Sonuna kadar gidin. 21 2 Yanıtla
    Orhan Okul: Sonuna kadar gidin.. gitmezseniz sonunuz olacak 9 1 Erkan Yılmaz: orhan okul nasıl bir sın gerçekten merak ettim. nasıl sonları olacak ne yapacaksın veya ne yapabilirsin. çok şaşırtıcı cevaplarını hep birlikte bekliyoruz. 1 4

Advertisement