Belediye Başkanı Polat'tan Şantiyelere İnceleme - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Polat'tan Şantiyelere İnceleme

Belediye Başkanı Polat\'tan Şantiyelere İnceleme

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt'ta inşaatı devam eden şantiyeleri gezerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

24.05.2012 11:35

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt'ta inşaatı devam eden şantiyeleri gezerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden şantiyeleri gezen Belediye Başkanı Polat'ın ilk durağı, alt gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından Şehitosman tepesinde yapılan konutlar oldu.

Şehitosman tepesinde Belediye tarafından tahsis edilen alan üzerinde yapımı devam eden konutları gezen Belediye Başkanı Polat ve beraberindekiler, örnek bir dairede incelemelerde bulunarak, İnşaat Mühendisi ve şantiye yetkilisi Birol Aktaş'tan bilgi aldılar.

TOKİ tarafından yapılan 340 adet konutun Ağustos ayı içerisinde teslim edileceğini belirten şantiye yetkilisi Birol Aktaş, konutlar hakkında şu bilgileri verdi:

"Burada alt gelir gurubuna yönelik 340 daire yapılmaktadır. Dairelerimizin salonları Amerikan mutfakla birlikte 24 metrekaredir. 2 odası bulunan dairelerin odalarından birisi 10, diğeri 9,5 metrekaredir. Zemin laminant parkedir. Toplam daire alanımız 65 metrekare bürüt alandır.

9 bloktan oluşan konutlarda 1 blokta 36 daire bulunmaktadır. Isıtma sistemi merkezi ve katı yakıtlı (kömürlü) olacaktır. Sadece mutfak ve şofben için doğalgaz sistemi çekilecektir."

Buradaki incelemelerini tamamlayan Belediye Başkanı Polat ve beraberindekilerin bir sonraki durağı, inşaat çalışmaları devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi oldu.

Ekim ayına kadar yapımın tamamlanacağını belirten şantiye şefi Ali Aşkar Zararsız, verdiği bilgide, hastanenin 50 yataklı olacağını, 5 yıldızlı otel konforunda yapıldığını ve son teknolojik sistemlerle donatılacağını dile getirerek, 15 Ekim 2012 tarihinde geçici kabul ile teslimi yapılacağını söyledi.

Sağlık İl Müdürü Zülkarni Özbek ve Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Tiryaki de hastane inşaatını gezen Belediye Başkanı Polat ve beraberindekilere eşlik ettiler. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Polat'tan Şantiyelere İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement