Beşiktaş Plaj Futbolu Takımı Kuşadası'nda - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Plaj Futbolu Takımı Kuşadası'nda

Beşiktaş Plaj Futbolu Takımı Kuşadası\'nda

Beşiktaş Plaj futbolu takımı Kuşadası’na geldi.

23.05.2014 10:46

Beşiktaş Plaj futbolu takımı Kuşadası'na geldi. Kuşadası'nda kamp yapan Siyah-Beyazlı plaj futbolu oyuncuları, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.

Beşiktaş Plaj Futbol Takımı'na Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ziyaretleri sırasında Genel Menajeri Selman Alıcıoğlugil, Belediye Meclis Üyesi Bilgehan Algan, Marina Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Göçer ve Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Çakmak eşlik etti. Genel Menejer Aılıcıoğlugil, kamp süresince sağladığı kaktı ve gösterdiği ilgi nedeniyle Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya teşekkür etti ve plaket verdi. Başkan Kayalı'da Beşiktaş plaj futbolu takımını Kuşadası'nda ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

TEBRİK ZİYARETLER SÜRÜYOR

Bu arada, 30 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Kuşadası Belediye Başkanı olan Özer Kayalı'ya aradan 50 günü aşkın süre geçmesine rağmen tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bugün ziyarete gelen Barlar Sokağı esnafı, Kuşadası Skal Kulübü, Emekli Astsubaylılar Derneği ve seçim sürecinde destek olan CHP'li kadın sandık sorumluları "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu. Kuşadası Belediye Başkanlığı makamını bugün ziyaret eden Barlar Sokağı esnafı, Kuşadası Skal Külübü Başkanı Rıdvan Kavi, Kuşadası Emekli Astsubaylılar Derneği Başkanı Bünyamin Duman ve seçim sürecinde destek olan CHP'li kadın sandık sorumluları Başkan Kayalı'yı ve ekibini tebrik ederek başarılı bir dönem geçirmelerini diledi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm konuklara teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Plaj Futbolu Takımı Kuşadası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement