Yer İstanbul! Yunan kadın çatıdan atlayarak intihar etti - Son Dakika
Yerel

Yer İstanbul! Yunan kadın çatıdan atlayarak intihar etti

İstanbul'da bir iş merkezinin çatısına çıkan 54 yaşındaki Eleni Buluda, aşağı atlayarak intihar etti. Kadın oracıkta yaşamını yitirirken o anlar anbean kameraya yansıdı.

15.01.2024 19:32  Güncelleme: 19:34

İstanbul Beylikdüzü'de 54 yaşındaki Eleni Buluda isimli kadın yangın merdiveni ile çıktığı iş merkezinin çatısından atlayarak intihar etti.

GÖZ GÖRE GÖRE ATLADI

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bir iş merkezinde iddiaya göre Eleni Buluda isimli kadın bilinmeyen bir nedenle geldiği iş merkezinde bir iki tur attıktan sonra yangın merdivenlerini kullanarak üst katlarına çıktı. Kadın çatıdan yere atladı. Vatandaşlar olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

ANBEAN KAMERADA

Öte yandan polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yunan kadının intihar ettiği anlar ise çevredekiler tarafından anbean kamerayla kayıt altına alındı.

Yer İstanbul! Yunan kadın çatıdan atlayarak intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yer İstanbul! Yunan kadın çatıdan atlayarak intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gültekin Konukcu: Ne derdi vardı Allah bilir mekanı cennet olsun 9 4 Yanıtla
  • Serkan Basar: intahar eden birine mekanın cennet olsun?? ahahahhaaaaaaa:) şöyle diyelim eğer dünyada yaşarken iyi bir müsüman olarak yaşadıysan rabbim yapmış olduğun bu hatayı affetsin ve günahını bağışlasın diyorum ben 2 10 Yanıtla

Advertisement