Bifa Bisküvi, 15 Bin Kitap Dağıtacak - Son Dakika
Yerel

Bifa Bisküvi, 15 Bin Kitap Dağıtacak

Bifa Bisküvi, 15 Bin Kitap Dağıtacak

"Türkiye Okuyor Kampanyası" çerçevesinde öğrencilere 15 bin kitap dağıtacak.

19.12.2013 12:34

Karaman'da faaliyet gösteren Bifa Bisküvi, Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Okuyor Kampanyası" çerçevesinde öğrencilere 15 bin kitap dağıtacak.

Kampanya kapsamında ilk kitaplar Yılmaz Babaoğlu İlkokulu'nda düzenlenen törenle dağıtıldı.

Karaman Valisi Murat Koca, burada yaptığı konuşmada, 8 yıldır devam eden projenin Karaman'da da Bifa Bisküvi'nin desteğiyle devam ettiğini söyledi.

Okuma oranını artırmak için kampanyanın önemli olduğunu ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Öğrenmenin anahtarı okumak. Bilgilere sahip olacağız, bu bilgileri de hayatımızda kullanacağız. Bir anlamda başarının anahtarı okumaktan geçiyor. İlk, orta ve lise öğrencilerimize toplamda 15 bin kitap dağıtacağız. Öğrencimize farklı kitaplar dağıtıyoruz. Öğrencilerimiz kitaplarını okuduktan sonra, diğer arkadaşlarıyla takas edecek. Böylece öğrencilerimiz daha fazla kitap okumuş olacaklar."

Bifa Bisküvi Onursal Başkanı Yılmaz Baboğlu ise hayatta bilenle bilmeyenin bir olmadığını belirterek, "Öğrenmenin ne kadar değerli olduğunu ben hayatımda gördüm. Hayatta bilenle bilmeyen bir olmuyor. Çocuklara öğrenmeye hevesli olmaları için renkli kitaplar dağıtıyoruz. Böylece öğrencilerimiz daha mutlu oluyorlar. Öğrencilerimiz yarınlara hazırlanırken, bilen çocuklar olmaları için çaba sarf ediyoruz" dedi. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bifa Bisküvi, 15 Bin Kitap Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement