Bisiad Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinden Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Bisiad Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinden Ziyaretler

Bisiad Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinden Ziyaretler

Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD) yeni yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretlerine devam ediyor.

23.01.2014 16:16

Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD) yeni yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretlerine devam ediyor.

BİSİAD Başkanı Cihan Saral ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı makamlarında ziyaret etti.

Dernek yöneticileri, ilk olarak Garnizon Komutanı H. Zafer Koç'u ziyaret ettiler. Garnizon Komutanı Koç, BİSİAD üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilecik'in geçmiş tarihi ve sorunlarıyla ilgili görüş ve düşüncelerini samimi bir şekilde gelen misafirleriyle paylaşan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, yeni yönetimine başarılar dilediğini belirtti.

BİSİAD Başkanı Cihan Saral da, samimi karşılaması ve ikramlardan dolayı Garnizon Komutanı Koç'a teşekkürlerini ifade ederek, BİSİAD logolu tabağı ve hediyeleri kendisine takdim etti.

BİSİAD üyeleri, akabinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı ziyaret ettiler. Rektör Özcan, gençleşen BİSİAD yönetimiyle ortak projeler yapmak istediklerini ifade ederek başarılar diledi. BİSİAD Başkanı Saral, üniversitenin kentin gelişiminde katkısının çok büyük olduğunu söyleyerek ortak projelerle bu faydanın artırılmasına katkı sağlamak istediklerini belirterek, kendilerini ağırladıklarını için Özcan'a teşekkür ettiklerini ifade etti. Karşılıklı hediyelerden sonra ziyaret sona erdi.

Görüşmelere BİSİAD Başkanı Cihan Saral, Başkan Yardımcı Habip Karabektaş, üyelerden Yiğit Subaşı, Okay Şahin ve Genel Sekreter Ali Arlı katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bisiad Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinden Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement