Bitlis'ten 40 Genç Sarıkamış'a Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Bitlis'ten 40 Genç Sarıkamış'a Gidiyor

Bitlis\'ten 40 Genç Sarıkamış\'a Gidiyor

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 40 genci 5-6 Ocak tarihleri arasında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde götürecek.

26.11.2012 11:11

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 40 genci 5-6 Ocak tarihleri arasında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde götürecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, gönderilecek olan gençlerin tüm giderlerinin müdürlükleri tarafından karşılanacağını belirtti. Gönderilecek olan gençlerin öncelikli olarak 18-30 yaş arası şehit ve gazi çocuklarından seçileceğini belirten Güven, amaçlarının gençlere Sarıkamış'ta donarak şehit düşen askerler için yapılan törenleri yerinde göstererek milli birlik ve beraberlik ruhunu aşılamak olduğunu kaydetti. Güven, "Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'na gönderilecek olan gençlerimiz için önceliği şehit ve gazi çocuklarına vereceğiz. Bu gençlerimizin bütün giderleri tarafımızdan karşılanacaktır. Amacımız Bitlis'teki gençlerimizin oradaki milli birlik ve beraberlik örneğini yerinde görmelerini sağlamaktır" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'ten 40 Genç Sarıkamış'a Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement