Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçe genelinde okullara yaptığı ziyaretlerine Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu ile devam etti.

25.02.2015 17:39

Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçe genelinde okullara yaptığı ziyaretlerine Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu ile devam etti.

Okulun ihtiyaçları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan, belediye olarak okullara ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kendisini makamında ziyaret ederek verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu yöneticileri ve öğretmenlerine iade-i ziyarette bulundu. Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan Neşe Doğan İlkokulu'na yaptığı ziyarette Başkan Kocadon'a Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Okul Müdürü Ediz Çetin, Müdür Yardımcısı Pınar Öztürk, Okul Aile Birliği Başkanı Gülçin Genç ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Deniz Çetinkaya tarafından karşılanan Başkan, beraberindekilerle birlikte okulu gezerek öğretmenlerle sohbet etti. Mehmet Kocadon ziyarette, okul yöneticileri ve öğretmenlerin yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek öneri, istek ve talepleri ile okulda düzenlenen sosyal projeler hakkında da bilgi aldı. "Kitap Okuma Bayramı", "En İyi İstiklal Marşı Okuma", "En Temiz Sınıf " gibi projelerin yanında okulun müdür yardımcısı Pınar Öztürk'ün sigara kullanan öğretmenlere yönelik yaptığı "Dumansız Hava Saha Sahası" gibi projeler Başkan Mehmet Kocadon'un ilgisini çekti.

Müdür Ediz Çetinkaya, kendilerini okullarında ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek, " Eğitim kurumlarına destek olan Sayın Mehmet Kocadon'a ve ekibine tekrar teşekkür ederim." dedi.

"EĞİTİMDE ÜSTE ÇIKMAK İSTİYORSAK ÖĞRETMENLERİMİZİN YAŞAM KOŞULLARINI İYİLEŞTİRMEMİZ GEREKİR"

Eğitimin insan hayatında olmazsa olmaz bir olgu olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Sağlık ve eğitime ciddi anlamda önem veriyorum. Bildiğiniz gibi eğitim ve sağlık telafisi olmayan iki konudur. Bodrum Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde elimizden geldiği kadar okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bodrum Yarımadası'nın ismi çok büyük olmasına rağmen Türkiye'de en çok bilinen yer olmasına rağmen ve Türkiye'nin dünyaya açılan en medeni kapısı olmasına rağmen maalesef eğitim konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Eğitim ve öğretim kurumlarımızın yanı sıra öğretmen arkadaşlarımızın da ufak tefek sıkıntıları var. Eğer eğitimde bir basamak üste çıkmak istiyorsak, öncelikle, öğretmen arkadaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmemiz gerekir. Eğitimin insan hayatındaki yeri çok önemlidir. Ben bugün 53 yaşındayım ve yabancı dil branş öğretmenimiz bana İngilizce öğretebilir ama insana saygı, davranış kuralları, arkadaşlarımız ve ailemizle iyi geçinme gibi temel kuralların eğitimini zamanında alamadıysak eğer, İngilizce öğrenmenin de bir anlamı kalmaz. Eğitim kurumlarımıza desteğimiz, imkanlarımız doğrultusunda devam edecek. Benim de tek derdim eğitim. Bu sebepten dolayı genelde ilkokullara elimizden geldiğince destek olmaya devam ediyoruz." dedi.

Ziyarette okul bahçesini ve anasınıfını gezen Başkan Kocadon, kendilerini misafir eden okul idaresine ve okul aile birliğine teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement