Bodrum'un Kaliteli Kafelerine Ödül - Son Dakika
Yerel

Bodrum'un Kaliteli Kafelerine Ödül

Bodrum\'un Kaliteli Kafelerine Ödül

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş.'ne bağlı Kumbahçe ve Mendirek Kafe'ye kaliteli hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
NationalBritania uluslararası gıda denetim firmasının 2012\2013 yılı hijyen uygulamasında Kumbahçe...

22.11.2013 14:29

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş.'ne bağlı Kumbahçe ve Mendirek Kafe'ye kaliteli hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

NationalBritania uluslararası gıda denetim firmasının 2012\2013 yılı hijyen uygulamasında Kumbahçe Kafeterya birincilik ve Mendirek Kafeterya da ikincilikle ödüllendirildi.

Başkan Mehmet Kocadon, yaptığı açıklamada; "Aldığımız güzel sonuçlar bizi çok mutlu etti. Bodrum Yarımadası genelinde birçok tesis ve işletmeyi gözetim ve denetim altında tutan NationalBritaniaululararası gıda denetim firmasının 2012\2013 yılı hijyen uygulaması sonucunda Belediyemize ait Kumbahçe ve Mendirek Kafeteryalarımız birincilik ve ikincilik ödülleri aldı. İnsan sağlığını, halk sağlığını çok önemsiyorum, şahsım ve halkım adına çalışan personellerime gösterdikleri üstün çalışma kalitesinden dolayı şükranlarımı sunuyorum, kendileriyle gurur duyuyorum" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kumbahçe Kafe sorumlusu Cemil Öksüz'e ve Mendirek Kafe sorumlusu Deniz Engin'e tüm çalışanlar adına NationalBritania firmasının altın sertifikalarını verirken kafeteryaların modern, çağdaş ve özel bir işletme sistemine sahip olduğunu ve bundan sonraki çalışmalardada aynı titizlik ve özenin kat ve kat fazlasının gösterileceğini, gelecek yıllarda da bu başarılarını devam ettireceklerine inandığını dile getirdi.

Çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan MehmetKocadon,Kumbahçe Kafe'den ayrıldıktan sonra yolu üstündekiAli Cengiz Kahvesi'ne de uğradı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'un Kaliteli Kafelerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement