Boğazlıyan'da Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'da Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Boğazlıyan\'da Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Bağlarbaşı Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

07.05.2012 13:33

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Bağlarbaşı Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Boğazlıyan Erkoçlar Düğün Salonunda düzenlenen kermesin açılışına Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Bağlarbaşı Öğrenci Yurt Müdürü Adem Aker, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermesin açılışında bir konuşma yapan Yurt Müdürü Adem Aker, Bağlarbaşı Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yararına kermes düzenlediklerini belirterek, "Kermesimize Boğazlıyanlı hayırsever vatandaşlarımız büyük destek sağladı. Ayrıca ev hanımları tarafından işlenen el emeği göz nuru çeyiz

takımları, basta, börek, gözleme gibi yiyecek türleri satışa sunuldu. Hayırsever esnaflarımız kermeste satılması için mobilya ve elbise yardımında bulundu. Tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve kermesimize gelerek alışveriş yapan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, öğrenciler yararına düzenlenen kermesin çok önemli olduğunu belirterek, "Eğitim sadece devletin ve belirli kişilerin üstlendiği bir konu değildir. Eğitime herkesi destek olması gerekir. Kermesin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kermesin 7-12 Mayıs tarihleri arasında açık kalacağı belirtildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'da Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement