Boyabat'ta Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Boyabat'ta Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Temeli Atıldı

Boyabat\'ta Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Temeli Atıldı

Sinop'un Boyabat ilçesinde yapılan yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.

12.06.2013 10:14

Sinop'un Boyabat ilçesinde yapılan yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.

Boyabat Belediyesi tarafından yapılan yarı olimpik yüzme havuzunun ilk harcı atılarak ısıtmalı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için çalışmalara başlandı. Boyabat'a kazandırılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, "Belediyemiz tarafından yaptırılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu bir yıl içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. İlçemize yakışır bir yüzme havuzu olacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini ve bu faaliyetlerin sağlık boyutunun da kendileri için önemli olduğunu sözlerine ekleyen Ermiş, "Yüzme, güzel ve eğlenceli bir spor dalı, aynı zamanda sağlık açısından da çok önemli faydaları var. İnşallah Boyabat önemli bir hizmete daha kavuşacak. Havuzdan her yaştaki vatandaşımız rahatlıkla faydalanacak" diye konuştu.

Bir yıl içinde tamamlanması beklenen yarı olimpik yüzme havuzunun 1 milyon 620 bin liraya mal olması bekleniyor. Havuz ısıtmalı olacağından kış mevsiminde de havuzdan faydalanılabilecek. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boyabat'ta Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement