Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Boya Timi Kurdu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Boya Timi Kurdu

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Boya Timi Kurdu

Bilecik’in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM), profesyonel boyacı olan okullardaki kadrolu hizmetlilerini kaymakamlık oluru ile boya badana işlerinde görevlendirmeye başladı.

07.02.2015 15:20

Bilecik'in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM), profesyonel boyacı olan okullardaki kadrolu hizmetlilerini kaymakamlık oluru ile boya badana işlerinde görevlendirmeye başladı.

Okullarda hizmetli olarak çalışan Ramazan ve Hüseyin Bilgin ile Dedebey Atmaca, kaymakamlık oluru ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine alındı. Profesyonel boya ve badanacı olan bu hizmetlilerle ilçe genelindeki bütün okulların boya ve badana işleri daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde yapılmaya başladı. Yaklaşık iki aydır Dodurga İlk ve Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Zafer İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve en son İçköy İlkokulu tamamen, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, İMKB Anadolu Lisesi, Necatibey Ortaokulu kısmen boyandı. Dolayısıyla yapılan bu uygulama ile ekonomik olarak ciddi anlamda kamu kaynağının etkin ve verimli olarak kullanıldığı belirtildi. Sene başında da yine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü imkanları ile Saffet Şeker İlk ve Ortaokulu, Albay İbrahim Çolak İlk ve Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen boya ile boyanmıstı. Oluşturulan bu ekip tarafından sırayla tüm okullardaki boya ve badana çalışmalarının devam edeceği belirtildi. Böylece Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel idaresinden onarım talepleri içinde okulların iç boya işçiliğinin olmayacağı kaydedildi. Yine bu hizmetlerde okulara boya desteği veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Boya Timi Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement