Bozüyük'te CHP Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te CHP Aday Tanıtım Toplantısı

Bozüyük\'te CHP Aday Tanıtım Toplantısı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde CHP'den Belediye Başkan adayı olan Metin Torun, düzenlenen toplantı ile partililere tanıtıldı.

28.12.2013 14:14

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde CHP'den Belediye Başkan adayı olan Metin Torun, düzenlenen toplantı ile partililere tanıtıldı.

İlçe Başkanlığı lokalinde, kalabalık bir partili grubunun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda ilk konuşmayı CHP Bozüyük İlçe Başkanı İsmail Jan yaptı. Jan, "Hep beraber çıktığımız bu yolda başkan adayımız sayın Metin Torun'un Bozüyük'ümüzü hak ettiği yere çıkaracağına yürekten inanıyoruz. Bozüyük'ü değiştirmeye, büyütmeye talibiz. Bozüyük'ün sorunlarını iyi biliyoruz. Bunları çözmek için farklı projeler hazırladık. Bozüyük'te zenginlik üretmek ve bunu Bozüyük'te adil paylaşmak için yola çıktık. Çevreye duyarlı olmak kaydı ile Bozüyük'te zenginlik üreterek, insanların yaşamını kolaylaştırmak ve üretilen zenginliği bütün Bozüyük'te yaşayan hemşerilerimiz arasında adil paylaştırmak için yola çıktık" dedi.

Toplantıda bazı projelerini açıklayan Başkan adayı Metin Torun ise, "Biz çok seslilik ilkesi içerisinde Belediye Meclis toplantısından üç gün önce siyasi parti ve STK temsilcileri ile, muhtarlarla Bozüyük'ü konuşacağız. Kapalı Pazaryeri'ni kaldıracağız, Seramik Yolu hemzemin geçidini tekrar açacağız. Diğer projelerimizi ise üç ay içinde periyodik olarak açıklayacağız"

Metin Torun'un ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet ise, Ak Parti iktidarını sert bir dille eleştirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te CHP Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement