Bozüyük'te Yolcu Otobüsleri Denetleniyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yolcu Otobüsleri Denetleniyor

Bozüyük\'te Yolcu Otobüsleri Denetleniyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler üzerinde trafik denetimi yapıldı.

09.09.2014 14:12

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler üzerinde trafik denetimi yapıldı.

Denetimlerle alakalı açıklamalarda bulunan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, uygulamanın 81 il ile birlikte Bozüyük'te de eş zamanlı olarak yapıldığını söyledi. Karataş, 8 Eylül ile 14 Eylül arasında belirli saatlerde devam edecek uygulamalarda söz konusu otobüsler üzerinde gerekli inceleme ve denetimlerin yapılacağını kaydetti. Karataş, "Uygulama ile şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin karıştığı ve çok sayıda vatandaşın yaralanarak hayatını kaybettiği trafik kazalarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Bu amaçla şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler başta olmak üzere tüm toplu taşıma hizmetlerinde kullanılan araç ve şoförler etkili, sürekli ve sistemli bir şekilde denetimlerden geçiriliyor. Denetimlerde mevzuata uygun olmayan araç ve şoförleri hakkında gerekli cezai işlem uygulanıyor. Söz konusu araçların yedek şoförlerce de kullanılıp kullanılmadığı araştırılarak şoförlerin çalışma ve dinlenme süreleri takograf kayıtlarından kontrol ediliyor. Tek amacımız vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yolcu Otobüsleri Denetleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement