Bucak Köyü, Köy Konağına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Bucak Köyü, Köy Konağına Kavuştu

Bucak Köyü, Köy Konağına Kavuştu

Ödemiş'in Bucak köyü, köy konağı olarak adlandırılan çok amaçlı binasına kavuştu.

21.04.2012 12:18

Ödemiş'in Bucak köyü, köy konağı olarak adlandırılan çok amaçlı binasına kavuştu. Hem muhtarlık odası hem de çok amaçlı hizmet alanını barındıran köy konağının açılışı için Bucak köyünde tören düzenlendi.

Törene Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, köy muhtarı İrfan Appak, İl Genel Meclis Üyeleri Adnan Saygılıer, Erol Soyuer, CHP İlçe Başkanı Mehmet Eriş, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, oda ve dernek başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan köy muhtarı İrfan Appak, "Köyümüzün su sorunu yok. Meydan düzenlemesi gibi hizmetleri aldık. En büyük ihtiyacımız olan köy muhtarlığı binası ve köyümüz için çok amaçlı kullanabileceğimiz bir alanımız yoktu. Bunları bugün kazanmış olduk. Ben köylüm adına Kaymakamımız Abdurrahman Koçoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu da yaptığı konuşmada "Bizim 74 köyümüz var ve bu köylerimizin ihtiyaçlarını sürekli karşılıyoruz. Amacımız her köyde bir köy muhtarlık binası ve köy konağı yapmak. Bugüne kadar bazı köylerimiz de binalarımızı tamir ederek bazılarını da

yeniden yaparak hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Bucak köyümüze bu bina hayırlı uğurlu olsun. Bu binayı toplam da 31 bin 500 TL harcadık." ifadelerini kullandı.

Daha sonra binanın kurdelesi Koçoğlu ve protokol üyeleri tarafından kesildi. Ödemiş Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan binada,

muhtarlık odası ve 100 metrekare

büyüklüğünde çok amaçlı hizmet binası yer alıyor.

(AG-BK-

21.04.2012 11: 56: 47

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak Köyü, Köy Konağına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement