Bulanık'da Su Sporları Merkezi Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Bulanık'da Su Sporları Merkezi Kuruluyor

Bulanık\'da Su Sporları Merkezi Kuruluyor

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, yapılacak olan Sultan Alparslan Su Sporları Merkezi için yer tespiti ile ilgili incelemelerde bulundu.

19.06.2013 13:18

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, yapılacak olan Sultan Alparslan Su Sporları Merkezi için yer tespiti ile ilgili incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ferit Görükmez, ilçeye Sultan Alparslan Su Sporları Merkezi kurma çalışması başlattıklarını söyledi. Haçlı Gölü havzasındaki yerleşim birimlerinin gölden yeteri anlamda faydalanamadığını anımsatan Görükmez, hayata geçirecek merkezin hem su sporlarını halka tanıtarak sevdireceğini hem de Haçlı Gölü'nün su sporlarının cazibe merkezi haline getirilmesi için büyük bir adım olacağını ifade etti. İlçenin doğal güzelliği ve tarihi kültürel değerleriyle Haçlı Gölü havzasındaki yerleşim merkezleri içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Görükmez, "Haçlı Gölü'nün su sporları ve turizm açısından yeteri kadar değerlendirilmediği gerçeğini göz önünde bulundurarak, projeler üretmeye başladık. Geçen yıl kaymakamlığımızın SODES tarafından finanse edilen 'Sultan Alparslan Su Sporları ile Tanışıyor' projesini hayata geçirerek, bu konuda ilk adımı attık. Proje kapsamında su sporları malzemeleri, kano ve yelkenler alarak kurslar verdik ve sporcular yetiştirdik" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık'da Su Sporları Merkezi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement