Burdur'da Öğretmenlen Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Burdur'da Öğretmenlen Günü Kutlaması

Burdur\'da Öğretmenlen Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü, Burdur'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24.11.2012 15:46

24 Kasım Öğretmenler Günü, Burdur'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Çelenk sunma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran da katıldı.

Etkinlikler, çelenk sunma töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) konferans ve sergi balonunda devam etti. Törende konuşan Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, "Senede bir gün de olsa kutladığımız Öğretmeler Günü'nü bu şekilde kutlamak pek hoşuma gitmedi. Bu bizim en önemli günlerimizden biri. Belki bu programların yapısını değiştirmek gerekecek. Böyle bir soğuk ve resmi bir ortamda kutlamak, benim hoşuma gitmiyor. Bu programları, öğretmenlerimiz ve öğretmen sendikalarımızla birlikte resmi konuşmaların dışında daha coşkulu kutlamanın planlarını yapmalıyız. Bütün ağırlığımız eğitime yönlendirdik. Hem öğretmen lisesi mezunu, hem de çocukları okula giden bir veli olarak tek istediğim sınıftaki konumla, sınıf dışındaki konumun farklı olması. Biz tüm sıkıntılarınızda yanınızdayız. Milli Eğitimde sürekli bir değişim yaşıyoruz. Benim talebim, siz değerli öğretmenlerimize öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirecek çaba ve gayret" dedi.

Öğretmenler Günü kutlama töreninde 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı sonunda emekli olan öğretmenlere şiltleri, Vali Yılmaz tarafından takdim edildi. Törende yeni atanan öğretmenlerin yemin töreni yapılırken, MAKÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri de bir konser verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına Vali Nurettin Yılmaz, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ümit Saltaş, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, MAKÜ Rektörü Prof. Dr Mustafa Saatcı, Vali Yardımcıları Bahir Altunkaya, Bülent Uygur, Daire Amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burdur'da Öğretmenlen Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement