Bursa Polis Teşkilatında 168. Yıl Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bursa Polis Teşkilatında 168. Yıl Coşkusu

Bursa Polis Teşkilatında 168. Yıl Coşkusu

Polis teşkilatının 168.kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet mensupları ve eşlerinin moral ve motivasyonunu artırmak için balo yemeği düzenlendi.

11.04.2013 12:08

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet mensupları ve eşlerinin moral ve motivasyonunu artırmak için balo yemeği düzenlendi.

Bir restaurantta düzenlenen programa Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, İl Emniyet Müdür Ali Osman Kahya, İl Jandarma Alay Komutanı Vedat Çolak, Başsavcı Namık Yılmaz, Bursa'da ki polis baş müfettişleri ile eşleri katıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun iştirak ettiği geceye söylediği parçalarla Yılmaz Morgül damgasını vurdu. Bursa Valisi Şahabettin Harput, 168. yılını kutlayan polis teşkilatının mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, "Emniyet Teşkilatı 168 yıldır bu ülkeye ve bu ülkenin insanlarına gerçekten en zor anlarında, en dar anlarında, en sıkıntılı anlarında imdatlarına yetişerek, onların huzur ve güven içerisinde hayatlarını idame ettirme noktasında yaptıkları üstün başarılı hizmetler milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Polis teşkilatının hukuk devleti ilkelerini tarafsız, yansız, adaletli, etkili, süratli bir şekilde uygulama noktasındaki hassasiyeti bir ülkenin güvencesidir. Değerli emniyet müdürümüzün şahsında bu teşkilatta görev yapan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımı bu vesileyle kutluyorum" dedi.

"TARİHİ HİZMETLER YAPILIYOR"

Terörü temelli bitirerek güvenliği ülkemizin, her sathına yayma adına tarihi bir süreç yaşadıklarını ifade eden Harput, "Emniyet teşkilatımız, kardeş jandarma teşkilatıyla beraber ülkemizin büyük Türkiye hedefine giden yolda bize çok ciddi tarihi hizmetler yapıyorlar" diye konuştu.

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, "Bursa teşkilatı olarak gece- gündüz, yaz-kış, bayram-seyran demeden bütün güçlerimizle daha huzurlu ve daha güvenli bir Bursa için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda Vali Şahabettin Harput, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve eşi Türkan Kahya tarafından yaş günü pastası kesildi. Ardından Vali Harput,

sanatçı Yılmaz Morgül'e plaket ve çiçek verdi.

(MA)

11.04.2013 11: 57: 41

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Polis Teşkilatında 168. Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement