Büyük Birlik Partisi'nden İstiklal Marşı Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Büyük Birlik Partisi'nden İstiklal Marşı Tepkisi

Büyük Birlik Partisi\'nden İstiklal Marşı Tepkisi

Büyük Birlik Partisi Suşehri İlçe Başkanı İsmail Hakkı Tokgöz yaptığı basın açıklamasında "Milli Savunma Bakanının katıldığı toplantıda saygı duruşunda bulunulmaması ve İstiklal Marşı'nın okunmaması manidardır"dedi.Suşehri Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı İsmail Hakkı Tokgöz, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve Suşehri AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yücenin aday tanıtım toplantısındaki konuşmalarına tepki gösterdi.

11.02.2014 11:29

Büyük Birlik Partisi Suşehri İlçe Başkanı İsmail Hakkı Tokgöz yaptığı basın açıklamasında "Milli Savunma Bakanının katıldığı toplantıda saygı duruşunda bulunulmaması ve İstiklal Marşı'nın okunmaması manidardır"dedi.

Suşehri Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı İsmail Hakkı Tokgöz, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve Suşehri AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yücenin aday tanıtım toplantısındaki konuşmalarına tepki gösterdi.

İlçemize hafta sonu gelerek Suşehri AK Parti ilçe başkanlığının organize ettiği AK Parti aday tanıtım programına katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas AK Parti Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin'in bulunduğu aday tanıtım programında saygı duruşunda bulunulmaması ve İstiklal Marşının okunmamasını manidar bulduklarını söyleyen Tokgöz, " Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz, milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin'in katılımıyla düzenlenen AK Parti toplantısında Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı olarak bazı konulardan rahatsız olduğumu dile getirmek istiyorum. "Bu kadar toprağı kanla sulanan bir milletin rabbim bir daha bu memlekete İstiklal Marşı yazdırmasın diyen Mehmet Akif Ersoy'un" o duygularının dile getirilmemesine üzülürken, saygı duruşu ve istiklal marşımızı okumak aklınıza dahi gelmedi." dedi. .

Tokgöz, " Bu memlekete tonlarca hizmet yaptık saymakla aklıma gelmiyor diyen Suşehri AK Parti ilçe başkan Rüstem Yüce' ye sesleniyorum, şu yaptığınız tonlarca hizmeti kamuoyu ile paylaşmanızı ve yapılan işlerin belgeleriyle ortaya konmasını istiyorum. Nüfusun 40 binden 15' bine düştüğünü ifade eden AK Parti ilçe başkanın sözlerini duyunca Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i iktidar partisinden milletvekili zannettim. Daha belediye ne iş yapar hükümet ne iş yapar bilmeyenler bu memlekette siyaset yapıp belediyenin görevlerini ve hükümetin görevlerini birbirinden ayırt edememiştir." İfadelerini kullandı.

Acaba belediyeyi Suşehri'ndeki yüzlerce işsizin iş kapısı olarak mı görüyorsunuz diyen Tokgöz şöyle devam etti.

"12 yıllık iktidarınız döneminde ve bunun 5 yılı da kendi siyasi partinizin belediye başkanı olmak şartıyla ilçemizin işsizlik sorununu gidermek amacıyla hangi işletmeyi açtırdınız, hangi kurumu getirdiniz, kaç genci iş sahibi yaptınız da size kim engel oldu siz önce Suşehri'nde kapatılan ve kapatılmakla karşı karşıya kalan kurumların hesabını halka verin. Sorumluluklarınızı her zaman unuttuğunuz gibi seçim arifesinde başarısızlıklarınızı birilerinin üzerine atmakla bu yükten kurtulamazsınız." - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyük Birlik Partisi'nden İstiklal Marşı Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YILMAZ ASKER: kimin ne olduğunu ALLAH biliyor.ama gardaş görünen köyde klavuz istemez.hükümeti arkalarına alarak iş yapanlar şimdi son model arabalara biniyorlar.garibanın anası ağlamış kimin umrunda.herkes cebini düşünüyor.Q7lere binenler,x5lere binenler,ve daha niceleri.bu memleket için ne yaptınız .memleketi sömürmekten ve bu milletin sırtından milyonlar kazanmaktan başka ne yaptınız.biriniz çıkıpta şu gençler için bişeyler mi yapalım dediniz BİR YANDA GARİBANLAR DİĞER TARAFTA Q7lere,x5lerebinenler.bu memleketi artık sömüremeyeceksiniz.bu seçimler sizin FİŞİNİZİ ÇEKME seçimleri.sizin piliniz bitti.BU MEMLEKETİ TERK EDİN VE BAŞKA MEMLKETLERDE KENDİNİZİ ŞARJ EDİN..BU MİLLETTE İNANIN Kİ SİZLERE HAKLARINIDA HELAL ETMEZLER.SON OLARAK ŞU SÖZLERLE YAZIMA SON VERECEM:BAZI İNSANLAR VAR Kİ,ONLAR ÇOK FAKİRdirler.BUNLAR KİM Mİ?BUNLAR PARADAN BAŞKA HİÇBİRŞEYİ OLMAYAN ŞAHISLARDIR.ONLAR ZANNEDİYORLARKİ BİZİM DOSTUMUZ ÇOK ARKADAŞIMIZ ÇOK PARAMIZ ÇOK.HERŞEYİNİ KAYBET TE GÖR BAKALIM.AK MI KARA MI? 12 2 Yanıtla

Advertisement