Büyükşehir Personeline, "Kurumsallaşma ve Kalite" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Personeline, "Kurumsallaşma ve Kalite" Eğitimi

Büyükşehir Personeline, "Kurumsallaşma ve Kalite" Eğitimi

Adana Büyükşehir Belediye personeline, “Kurumsallaşma ve Kalite” eğitimi verildi.

07.01.2016 14:56

Adana Büyükşehir Belediye personeline, "Kurumsallaşma ve Kalite" eğitimi verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'nın, Adanalılara daha kaliteli hizmet vermek amacıyla, Büyükşehir personeline yönelik düzenlediği "Kurumsallaşma ve Kalite" konulu seminer, Seyhan Oteli'nde gerçekleştirildi. Erkan Karaarslan'ın verdiği seminerle birlikte, Yazar Tuna Kirimetçi de "Hikayeleştirme Sanatı" konulu sunum gerçekleştirdi.

Seminerin açılışında söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, insana daha iyi hizmet etmek ve kişisel gelişime katkı koymak için eğitim çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Sözlü, "Yasaların ve mevzuatın gereği alınması gereken eğitimleri edinmiş olmanın yanı sıra, insan olmak, yapmış olduğumuz işteki başarı çıtasını yükseltmek, kendimizi hergün yenileyerek geliştirme noktasında emek sarf etmek bugün için vazgeçilmezlerimiz arasındadır. Avrupa'da, gelişmiş ekonomilerde insanlar, genel eğitimlerinin yanı sıra, her üç ayda bir çeşitli eğitimlerle mesleki bilgilerini güncelliyor, veya yeni bilezikler ekliyorlar kollarına. Bazen Türkiye'de mesleki eğitim tartışılırken Avrupa standartlarında insanlar iş başvurularında özgeçmişlerine çok sayıda sertifika, diploma ekliyor. Türkiye'de de benzer gelişmenin ibareleri yaşanıyor. Önümüzdeki dönemde mesleki eğitimin Avrupada'daki kadar önem kazanacağına inanıyorum. Bugün kamu kurumunda çalışıyoruz, işgörüyoruz ve bizim sorumluluğumuz halka karşı. Halkımıza, hemşehrilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini her geçen gün artırmak için personelimizin kendisini geliştirmesi amacıyla eğitim çalışmalarımız araksız sürüyor ve bu tempo artarak devam edecek" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar da, eğitimin önemine vurgu yaptı. Avşar, "Eğitim, kaliteli hizmetin en vazgeçilmez parçasıdır. Her şey insanı sevmekle başlar. 2015 yılına; 18 mevzuat ve kişisel gelişim eğitimi, bir aile semineri ve 1 bilgi küpü özel semineri sığdırdık. 3 binden fazla personel katılımı sağlandı. 2016 eğitimlerimizi planlarken Çukurova Üniversitesi hocalarından danışmanlık hizmeti alarak, objektif şekilde eğitim ihtiyaç analizi gerçekleştirdik. 32 farklı eğitim konusuyla personelimizin tamamının eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz. Analiz çalışması sonucu ilk eğitim konumuz 'Kurumsallaşma ve Kalite' oldu. Bize bu güzel olanakları sağlayan Başta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yazar Tuna Kiremitçi, "Hikayeleştirme Sanatı" konulu sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Türkiye'nin en başarılı mevzuat eğitmenlerinden ve danışmanlarından Erkan Karaarslan, "Kurumsallaşma ve Kalite" konusunda bilgi aktardı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Personeline, 'Kurumsallaşma ve Kalite' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement