Çabuk, Kaynaşlı ve Beyköy Teşkilatlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çabuk, Kaynaşlı ve Beyköy Teşkilatlarıyla Bir Araya Geldi

Çabuk, Kaynaşlı ve Beyköy Teşkilatlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Numan Çabuk, hafta sonu gerçekleştirilecek parti içi temayülleri öncesi teşkilat ziyaretleri sıklaştırdı.

24.02.2015 13:51

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Numan Çabuk, hafta sonu gerçekleştirilecek parti içi temayülleri öncesi teşkilat ziyaretleri sıklaştırdı. Çabuk, Kaynaşlı ilçe ve Beyköy belde teşkilatlarını ziyaret ederek destek isterken, İl teşkilatının düzenlediği toplantıda da İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde aday adaylığı başvurusunun ardından hızlı bir şekilde teşkilat ziyaretlerini gerçekleştiren Dr. Numan Çabuk, Kaynaşlı ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette teşkilat başkanı Oğuzhan Veziroğlu ve yönetimi ile buluştu.

Sıcak bir şekilde karşılanan Çabuk, burada yaptığı konuşmada, kısaca kendisinden bahsederken, teşkilatlara gerçekleştirdiği ziyaretlerde en çok üzerinde durduğu konunun ulaşılabilirlik olduğundan bahsetti.

"Ulaşılabilir bir vekil olmak en önemli konuların başında geliyor. Bunun garantisi veriyorum ve her ziyaretimde bunu dile getiriyorum" cümleleriyle konuşmasını sürdüren Çabuk, "Üzerinde durduğum bir diğer husus ise tarım ve turizm. Her ikisini yan yana getirdiğiniz de 2023 hedefinde Yeni Türkiye yolunda ilerlediğimiz bir süreçte Yeni Düzce'nin etkinliği daha iyi ortaya çıkacaktır. Sizlerin destekleriyle inşallah bunu başaracağız. Çalışacağız, çalışacağız Yeni Düzce'nin Yeni Türkiye'de hak ettiği yerde olabilmesi adına durmadan çalışacağız" dedi.

İlçe teşkilat başkanı Veziroğlu'da Çabuk'un ziyaretinin kendilerini son derece mutlu ettiği dile getirerek, ulaşılabilirlik konusunda ki söylemlerin önemli olduğunu, teşkilat olarak vekillere ulaşılabilir olmak istediklerini belirtti ve Çabuk'a seçim yarışında başarılar diledi.

Çabuk, daha sonra ziyaret ettiği Beyköy Belde teşkilatında teşkilat başkanı Musa Küçük tarafından kapıda karşılanırken, üyelerin kendisine gösterdiği samimi tavırlardan dolayı oldukça memnun oldu.

Burada da, öncelikli olarak gerek teşkilat, gerekse halka ulaşılabilir bir vekil olacağının altını çizen Çabuk, belde de faaliyet gösteren OSB'ler hakkında Küçük'ten bilgiler aldı. Karşılıklı sohbet havasında devam eden ziyaret, Çabuk'a seçimde başarı dilekleriyle son buldu.

İl Başkanlığı tarafından tüm aday adayları için düzenlenen toplantıda İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelen Çabuk, burada yaptığı kısa konuşmada kendisini tanıtarak, teşkilatlarla uyum içerisinde birlikte Yeni Düzce'nin inşasını gerçekleştirmek adına aday olduğunu dile getirdi ve destek istedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çabuk, Kaynaşlı ve Beyköy Teşkilatlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement