Çarşamba'da Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Çarşamba'da Kan Bağışı Kampanyası

Çarşamba\'da Kan Bağışı Kampanyası

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı tarafından "Kan Ver, Cana Can Ver" başlıklı kan bağışı kampanyası düzenlendi.

15.03.2013 16:29

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı tarafından "Kan Ver, Cana Can Ver" başlıklı kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan kampanyaya AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir de katıldı. Milletvekili Demir, sağlık muayenesinden geçtikten sonra kan verdi. Demir, kan verdikten sonra yaptığı açıklamada, "Halkla İlişkiler Başkanlığımızın öncülüğünde arkadaşlarımız böyle bir çalışmaya imza attılar. Kan çok önemli bir faktör. Arkadaşlarımız çok güzel bir slogan bulmuşlar 'Kan Ver, Cana Can Ver.' Verdiğimiz her kan bir insana can olarak geri dönüyor. Bu yüzden kan çok önemli. Türk Kızılayı da bu konuda yaptıkları çalışmalarla dünyadaki emsalleri konusunda iyi bir yerde yer alıyor" dedi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse de yapılan organizasyonda kan verdi. Organizasyona, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun Kan Bağışı Müdürü Dr. Serdar Bayram, Kızılay çalışanları ve vatandaşlar katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çarşamba'da Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement