Çaycuma Diyanet-Sen'den Eğitim Camiasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Diyanet-Sen'den Eğitim Camiasına Ziyaret

Çaycuma Diyanet-Sen\'den Eğitim Camiasına Ziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği Başkanlığı tarafından Öğretmenevi Müdürü Muharrem Yol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli’yi ziyaret ettiği kaydedildi.

14.02.2014 18:20

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği Başkanlığı tarafından Öğretmenevi Müdürü Muharrem Yol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli'yi ziyaret ettiği kaydedildi.

Diyanet-Sen Çaycuma ilçe temsilciliği Kaymakam ve Müftülük ziyaretlerinden sonra İlçe Başkanı Kenan Tunç, Başkan yardımcıları Hasan Kılınç, Kadir Güney ve iş yeri temsilcisi Zekeriya Kamit'ten oluşan Çaycuma Diyanet-Sen heyeti önce Öğretmen evi Müdürü Muharrem Yol'u Öğretmenevinde ziyaret etti. Öğretmenevi müdürü Muharrem Yol'a yeni yönetim kurulunu tanıtan Kenan Tunç, Muharrem Yol'a çalışmalarında başarılar diledi. Müdür Yol da Diyanet-Sen'in bu ziyaretini oldukça önemsediklerini belirterek yeni yönetime seçilmelerinden dolayı tebrik etti. Diyanet-Sen heyeti daha sonra da Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli'yi makamında ziyaret etti. Başkan Tunç, Diyanet-Sen olarak bütün kurumlarla sıcak ilişki içerisinde olacaklarını belirterek, Milli Eğitim'in bunların en başında gelenlerden biri olduğunu söyledi. 2013-2014 yılı Eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başta Milli Eğitim Camiası olmak üzere bütün veli ve öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulunan Kenan Tunç, kendilerini sıcak bir ilgiyle karşılayan Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli'ye teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli de ziyaretlerinden dolayı Diyanet-Sen heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Diyanet-Sen'den Eğitim Camiasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement