Çaycuma Diyanet-Sen Üyeleri Halı Sahada Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Diyanet-Sen Üyeleri Halı Sahada Buluştu

Çaycuma Diyanet-Sen Üyeleri Halı Sahada Buluştu

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği ile ilçede bulunan din görevlileri arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla, “Halı Saha’da Buluşalım” etkinliği düzenliyor.

08.05.2014 16:41

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği ile ilçede bulunan din görevlileri arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla, "Halı Saha'da Buluşalım" etkinliği düzenliyor.

Diyanet-Sen Çaycuma Başkan Yardımcısı Kadir Güney'in öncülüğünde başlayan etkinlikte ilçe Başkanı Kenan Tunç, halı sahaya gelerek futbol oynayan din görevlileri ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Kenan Tunç düzenlenen etkinlikle yaptığı konuşmada, ilçede bulunan imam hatiplerin moral ve motivasyonu açısından sportif faaliyetler düzenlediklerini belirterek, kendi aralarında dayanışma ve kaynaşmanın daha da artacağını ifade etti. Başkan Tunç, "Toplum önderi olan imamlarımızın moral ve motivasyon açısından daha aktif ve daha sosyal olması için bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. İnanıyoruz ki bu gibi etkinlikler bizi daha çok birbirimize bağlayacak, kendi aramızdaki dayanışma ve kaynaşmamızı daha da artıracaktır. Dolayısıyla bütün bunlar pozitif kazanımlar olarak görevlerimizdeki başarıya da yansıyacaktır. İnşallah üyemiz olsun olmasın bütün din görevlisi kardeşlerimizin de talepleri doğrultusunda böyle değişik etkinliklerle sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam etmek istiyoruz. İlerleyen zamanlarda nasip olursa "Halı Saha Futbol Turnuvası" düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu konuda alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir. " Halı Saha'da Buluşalım" etkinliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, siz değerli kardeşlerime kazasız belasız maçlar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi, moral ve huzurumuzu daim eylesin. Bu organizede büyük emeği olan Diyanet-Sen Çaycuma ilçe başkan yardımcımız Kadir Güney hocamız başta olmak üzere katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum " dedi. Daha sonra Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç ve Başkan Yardımcısı Kadir Güney tarafından oyunculara tatlı ikram edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Diyanet-Sen Üyeleri Halı Sahada Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement