Çesob'tan Ziyaret Turu - Son Dakika
Yerel

Çesob'tan Ziyaret Turu

Çesob\'tan Ziyaret Turu

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, ile yeni atanan kamu kurumları yöneticilerini ziyaret etti.

06.12.2012 18:01

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, ile yeni atanan kamu kurumları yöneticilerini ziyaret etti.

İlk olarak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Dr. Turgay Happani'yi ziyaret eden ÇESOB Başkanı Kılıç, İl Sağlık Müdürlüğü döneminde başarılı çalışmalara imza atan Dr. Happani'nin yeni görevinde de güzel çalışmar ortaya koyacağına inandığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani ise, toplumun bütün kesimleri ile el ele vererek Çorum'u sağlık alanında en ileri seviyeye taşıyacaklarını söyledi.

Happani, diğer projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte Çorum'un sağlık sektöründe bölgesinde merkez olacağını dile getirdi.

ÇESOB Başkanı Kılıç, daha sonra Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak'ı ziyaret etti. İl Müdürü Ocak ile bir süre görüş alışverişinde bulunan Kılıç, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapacaklarını ziyaret etti.

ÇESOB yöneticilerinin ziyaret turu Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur'a yapılan ziyaretlerin ardından sona erdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement