Çgc'den Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çgc'den Vali Coş'a Ziyaret

Çgc\'den Vali Coş\'a Ziyaret

Geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen olağan genel kurul ile yeniden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanlığı’na seçilen Cafer Esendemir yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

28.01.2014 10:59

Geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen olağan genel kurul ile yeniden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanlığı'na seçilen Cafer Esendemir yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, 2005 yılından itibaren Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde görev yaptığını belirterek, Adana için yapılması gereken ne varsa, olağanüstü bir gayretle yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Adana'nın tanıtımına büyük önem verdiklerini ifade eden Esendemir, "Olağan kongremizi yaparak, yeni yönetimimizi belirledik. Bu günden önce olduğu gibi bu günden sonra da yeni yönetimimizle birlikte Adana için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Vali Coş ise, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimini kutlayarak, "Cemiyet olarak yapacağınız çalışmalarla Adanamıza, bölgemize ve vatandaşlarımıza güzel hizmetlerde bulunacağınıza inanıyorum. Önemli bir vazifeyi omuzlamış durumdasınız. Başta cemiyet başkanı olmak üzere yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyor, yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Sait Güleç, Sabit Özkeser, Halil Akılevi, Ömer Üney, Mutlu Mete, Arif Basri Baş, Yusuf Baştuğ ve Aliye Gültekin de hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement