CHP'den Adliye Önüne Siyah Çelenk - Son Dakika
Yerel

CHP'den Adliye Önüne Siyah Çelenk

CHP\'den Adliye Önüne Siyah Çelenk

CHP Kilis İl Başkanı Abidin Uslu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, adliye önüne "Adaletin kara günü" yazılı siyah çelenk koydu.

20.10.2014 12:57

CHP Kilis İl Başkanı Abidin Uslu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, adliye önüne "Adaletin kara günü" yazılı siyah çelenk koydu.

CHP Kilis İl Başkanı Abidin Uslu beraberinde CHP Merkez İlçe Talat Kurt ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye önüne geldiler. Adliye girişindeki istinat duvarına "Adaletin kara günü" yazılı çelenk koydular.

CHP Kilis İl Başkanı Abidin Uslu, 17-25 Aralık 2013'te meydana gelen yolsuzluk operasyonunda suç unsuru taşıdıkları için tutuklanarak ceza evine gönderilen bakan çocukları ve iş adamları daha sonra gizli bir elin işin içine girmesi nedeni ile deliller karartılarak yok edildiğini belirterek, "kısa bir zaman sonra bırakılan ve daha sonrada dosyalar Cumhuriyet Savcılığınca takipsizlik kararı verilerek kapatılmak istenmektedir. Bu dosyadaki kişiler suçlu değillerse neden tutuklandılar? Suçlu iseler neden bırakıldılar? Son derece düşündürücü bir süreç yaşanmaktadır. Adalet yok sayılmakta ve bu uygulama ile bu gün adaletin kara günü olarak anılmaktadır" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Adliye Önüne Siyah Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement