CHP Heyetinden Dagc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Heyetinden Dagc'ye Ziyaret

CHP Heyetinden Dagc\'ye Ziyaret

CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Demirci ve parti yöneticileriyle birlikte Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne (DAGC) nezaket ziyaretinde bulundu.

31.12.2013 16:59

CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Demirci ve parti yöneticileriyle birlikte Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ne (DAGC) nezaket ziyaretinde bulundu.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Demirci'ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarı diledi.

CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Demirci, seçim çalışmalarını kapsamında basın kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini belirterek, genel merkezin isteği üzerine aday olduğunu ifade etti. Erzurum'un sorunlarını çözmek ve hizmet için göreve talip olduğunu anlatan Demirci, Erzurum'un sorunlarını yakından bildiklerini ve seçilmeleri durumunda bunları çözmek için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi. Demirci"Teşkilatlarımızla başarılı bir seçim süreci yürütmeyi amaçlıyoruz. Halkımızın desteğini istiyoruz. Erzurum'un bütün ilçelerinde köylerinde hedeflerimizi projelerimizi anlatarak halkımızın desteğini isteyeceğiz" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu da tek gayelerinin Erzurum'a hizmet olduğunu kaydederek, kentin kalkınması için başarılı kadrolarla yerel yönetimlere talip olduklarını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement