CHP Kuşadası İlçe Başkanlığında Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

CHP Kuşadası İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

CHP Kuşadası İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kuşadası ilçe örgütünde yerel seçimlere yönelik istifaların ardından hem ilçe başkanlığı, hem de yönetim kurulu üyeliklerin de değişiklikler oldu.

20.07.2013 16:19

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kuşadası ilçe örgütünde yerel seçimlere yönelik istifaların ardından hem ilçe başkanlığı, hem de yönetim kurulu üyeliklerin de değişiklikler oldu. Mehmet Gürbilek'in meclis üyesi aday adaylığı için istifasının ardından, CHP Kuşadası ilçe başkanlığına Soner Kaplan getirildi.

CHP'de yerel seçim süreciyle ilgili istifaların değerlendirildiği toplantının ardından ilçe yönetimi bir açıklama yaptı. Görev değişikliklerinin 2014 yerel seçimlerine yönelik istifalar nedeniyle gerçekleştiği belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Partimizin 2014 Yerel Yönetimler Seçimlerine yönelik almış olduğu karar çerçevesinde, İlçe Örgütümüzde bazı görev değişiklikleri söz konusu olmuştur. 2014 Yerel Yönetimler Seçimlerinde Aday Adaylığını düşünen Parti Yöneticilerimizin Genelge gereği 15 Temmuz 2013 tarihinde istifa etmeleri gerekmiştir. Bu gereklilik neticesinde İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Gürbilek, İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Tufan Asrav, İlçe Saymanımız Sayın Metin Uğur, İlçe Eğitim Sekreterimiz Sayın Filiz Küçükyağcı ile İlçe Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ümit Yaman görevlerinden istifa etmişlerdir. Bu istifaların ardından toplanan Yönetim Kurulumuz, boşalan üyeliklere gelen yedek yöneticilerimiz Ahmet Aysu, Volkan Kocaman, Mehmet Abacı, Metin Bölüm ve Nimet Daldal'ın da katılımıyla toplanmış ve görev dağılımını yaparak, yeni İlçe Örgütünü şekillendirmişlerdir. Buna göre ilçe başkanlığına yönetim kurulu üyemiz Soner Kaplan seçilirken, örgüt ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı Ertan Çetinkal, Hukuk ve basından sorumlu başkan yardımcısı Volkan Kocaman, sicil tolum örgtlerinden sorumlu başkan yardımcısı Seyfi Ergül, belde ve köylerden sorumlu başkan yardımcısı Adem Tuna, ilçe sekreteri Göknil Turhan, ilçe saymanı Berna Özenmiş, ilçe eğitim sekreteri Nimet Daldal ve bilişim sorumlusu N. Nesim Karaman olurken, ilçe yönetim kurulu üyeliklerini de İbrahim Dut, Gizem Bilir, Bülent Çam, Ahmet Aysun, Mehmet Abacı ve Metin Bölük yürütecektir" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kuşadası İlçe Başkanlığında Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement