CHP'li Akdemir'e Buca'da Destek Yağmuru - Son Dakika
Yerel

CHP'li Akdemir'e Buca'da Destek Yağmuru

CHP\'li Akdemir\'e Buca\'da Destek Yağmuru

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı mimar Remzi Akdemir'i destek yağmuru artarak devam ediyor.

03.01.2014 15:08  Güncelleme: 15:12

Cumhuriyet Halk Partisi Buca belediye başkan aday adayı mimar Remzi Akdemir'i destek yağmuru artarak devam ediyor. İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası ile Tek Gıda İş sendikası'nı ziyaret eden Akdemir, yöneticilerden gördüğü yoğun ilgi ve destekle moral yükseltti.

İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası ziyareti ile başlayan Akdemir, sorunları dinleyip projelerini anlattı. Akdemir "Sivil toplum örgütleri ile dernekler topluma dinamizm kazandıran mekanizmalardır. Göreve geldiğimiz zaman bu dinamiklerle beraber çalışıp ortak akılla çözümler üreteceğiz" dedi. Akdemir'in projelerini dikkatle dinleyen Oda Başkanı Hasan Basri Bostancı ise yaptığı açıklamada "Yıllardır belediyelerle ortak projeler üretmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu güne kadar bürokrasi engelleri yüzünden hedeflediğimiz işbirliğini sağlamakta büyük sıkıntılarla karşılaştık. Sayın Akdemir'de gördüğümüz en önemli özellik konulara hakimiyeti ve çözüm konusundaki pozitif yaklaşımı. Oda olarak kendisine tam destek vereceği" dedi.

Ardından Tek Gıda İş Sendikası'nı ziyaret eden başkan aday adayı Remzi Akdemir, belediyelerin personel alımında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle taşeronlaşmak zorunda bırakıldığını belirterek "Görev bize verilirse hizmet alımı yoluyla işe alınan personele sendika zorunluluğu getireceğiz. Böylece belediye çalışanlarının sosyal haklarını koruma altına almayı amaçlıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızda sendikalarımız büyük önem taşıyacak" dedi.

Tek Gıda İş 3 Nolu Şube Başkanı Latif Gökçay da, başkan adayı Akdemir'i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek "İşçinin emeğine saygı bizim varlık nedenimiz. Sendika olarak taşeronlaşmaya karşı mücadeleyi çok önemsiyoruz. Sendika olarak İzmir'in her noktasında üyelerimiz var. Üyelerimizin haklarına saygı duyan, insanca yaşamaları için projeler hazırlayan başkan adayı Remzi Akdemir'e sendika olarak tam destek vereceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Akdemir'e Buca'da Destek Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement