CHP'li Uludağ: "Belediye Halk Kapısıdır" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Uludağ: "Belediye Halk Kapısıdır"

CHP\'li Uludağ: "Belediye Halk Kapısıdır"

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ali Hıdır Uludağ ekip üyeleriyle birlikte Türkiye Emeklileri Derneği Buca Şubesi'ni ziyaret etti.

05.12.2013 18:15

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ali Hıdır Uludağ ekip üyeleriyle birlikte Türkiye Emeklileri Derneği Buca Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Etem Yüksel, "Ali Hıdır Uludağ'ı tanıyoruz. Değerli, kültürlü ve demokrat bir arkadaşımız. Başarılı yoğun bir çalışma yürütüyorsunuz. Sizi destekliyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ali Hıdır Uludağ, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Türkiye Emekliler Derneği Buca Şubesi'ni ziyaret eden Uludağ'ı Dernek Başkanı Etem Yüksel, Başkan Yardımcısı Ali Rıza Bulut, İdari Sekreter Kenan Turan Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Bulut ve Denetim Kurulu Başkanı Sabahat Tezer konuk ettiler. Türkiye'nin büyük mücadeleler sonucunda kazanılmış bir ülke olduğunu söyleyen Türkiye Emekliler Derneği Buca Şubesi Başkanı Etem Yüksel, "Yerel seçimlerde cumhuriyet kazanımlarını kaybetmemek için tek yürek olmalıyız. Ali Hıdır Uludağ'ı tanıyoruz. Sen değerli, kültürlü ve demokrat bir arkadaşımızsın. Aday adaylık çalışmanız yaklaşık 8 aydır yoğun bir şekilde sürüyor. Sosyal medyada ve gazetelerde izliyoruz. Belediye başkanı olarak göreve geldiğinizde size oy verenleri unutmayın. Onlarla iletişiminizi koparmayın" diye konuştu.

"Belediyeler halkın kapısıdır" diyen CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ali Hıdır Uludağ ise, "Belediye kapısını size kim açtı? Oturduğunuz koltuğu size kim verdi? Halkın açtığı kapıdan halkın verdiği koltuğa oturuyorsun. Siyasi partiler milletvekillerini de belediye başkanlarını da halka en iyi hizmeti edeceklerine inandığı kişiler arasından seçiyor" dedi. Siyasetin çözüm üretme sanatı olduğuna dikkat çeken Uludağ, "En iyisini yapmak için göreve talibiz. Mücadele edip Cumhuriyet Halk Partisi'nin yereldeki iktidarını ülke geneline taşımak için bu göreve talibiz. Türkiye genelinde Cumhuriyet değerleri, sistem ve paylaşım sorunları yaşanıyor. Sadaka kültürü ile insanların oylarına ulaşılıyor. İnsanları mağdur etmeden afişe etmeden yardımların yapılacağı sistemler var. Cumhuriyet Halk Partisi programı; halkın ve Cumhuriyet değerlerinin yararlarını gözeten bir programdır. Aynı zamanda katılımcılığı ve sosyal demokrasiyi içinde barındıran bir programdır. Biz partimizin programı ve ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye anlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Uludağ: 'Belediye Halk Kapısıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement